Újabb Pride kollekció: Lady Gaga és a Versace együttműködése

2021. június 09.
Mutatjuk, mi történik, ha Lady Gaga és Donatella Versace beállnak egy jó ügy mögé.

Bár Lady Gaga számos márkáért rajong, a Versace divatházzal hosszú évek óta különleges kapcsolatot ápol: Versace ruhában lépett fel a 2017-es Super Bowl félidős show-ján, szerepelt a luxusmárka 2014-es kampányában, Artpop című albumának egy dalát pedig Donatella Versacénak dedikálta. A Pride hónap alkalmából egy nagyon menő kapszulakollekcióhoz és jótékonysági akcióhoz adta a nevét és az arcát. Born This Way című albumának tizedik évfordulója alkalmából Lady Gaga és Donatella Versace életre hívta a Born This Way alapítványt, amely a fiatalok, különösen az LMBTQ+ fiatalok mentálhigiénés támogatásával foglalkozik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Donatella Versace (@donatella_versace) által megosztott bejegyzés

A kapszulakollekció – szivárványos és a divatház medúzás logójával ellátott – pólókból és barett sapkákból áll, de elkészült a fájdalmas múltjáról valló énekesnő Born This Way turnén viselt bőrdzsekijének Pride változata is, amire szabadon lehetett licitálni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lady Gaga (@ladygaga) által megosztott bejegyzés

„A barátságunk és az egyenlőségért, a sokszínűségért és az elfogadásért vívott harcunk évről évre csak erősödik” – írta Donatella Versace egy Instagram-bejegyzésben.

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!