Gwen Stefani ezt tanácsolná fiatalkori önmagának

2022. július 25.
Gwen Stefani, aki nemrég saját beautymárkájával debütált, ma már másképp gondol a szépségápolásra, mint régen. Ha tehetné, fiatalkori énjének is adna néhány jótanácsot.

Az 52 éves Gwen Stefani egy kortalan szépség, bár már a ‘90-es évek óta dolgozik a zeneiparban, ma is pont úgy fest, mint régen. Hogy mi a titka? Elárulta: „A kor előrehaladtával a bőrápolás is átalakul, hiszen a bőr folyamatosan változik, alakul” – nyilatkozta az énekesnő, és hozzáfűzte, bőrápolás dolgában soha nem esett túlzásokba, a minimalizmus híve: reggelente imádkozik, fogat mos és hidratál. „Alkalmanként arcmasszázst is végzek, hogy enyhítsem a puffadást.”

Gwen Stefani

„Lefekvés előtt mindig leszedem a sminkem, és hidratálok. Az egyetlen bőrápolási szabály, amelyet szeretek, különösen, ahogy idősödöm, az a hidratálás. Szeretem, ha a bőröm szuperharmatos, nem pedig matt, száraz és púderes” – mondja Gwen Stefani, aki saját márkájának arcolajára (GXVE All Time Prime Hydrating Multi-Use Prep & Smooth Oil, $48) esküszik, attól állítólag sima, ragyogó és fiatal lesz a bőre. A CBD-olajjal, tajtékvirágolajjal (limnanthes alba), aloéval és szőlőmag-kivonattal összeállított könnyű arcolaj 24 órán át gyógyító nedvességet biztosít a láthatóan puhább, simább és ragyogó bőrért.

Az énekeső a fényvédelemről sem feledkezi meg, ha tehetné, fiatalkori önmagát is erre figyelmeztetné: „Fiatal önmagamnak azt üzenném, hogy kerülje a napot és hordjon fényvédőt. Amikor fiatal voltam, Orange County tengerpartján nőttem fel, vízimentő voltam. Akkoriban nem igazán voltunk tisztában azzal, hogy a nap milyen károkat okozhat a bőrben. Szerencsém volt, 20 évesen abbahagytam a napozást.”

Forrás: Forbes Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!