Winnie Harlow saját fényvédő márkával debütált

2022. március 09.
Saját szépségmárkájával a fényvédelem fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a vitiligós modell.

Lassan már felsorolni is alig lehet azt a sok hírességet, aki a zenei, illetve mozis karrierje mellett a beautyiparban is megvetette lábát. Gwen Stefani sminkmárkája és Scarlett Johansson szépségápolási vonala után megérkezett Winnie Harlow modell Cay Skin termékcsaládja, ami a fényvédelemre fókuszál.

Cay Skin

A fizikai és kémiai fényvédők minimum 30 faktorosak, azokat pedig a mindennapi használatra tervezték, a fényvédelem ugyanis olyan fontos szemponttá vált manapság, hogy szakértők akkor is fontosnak tartják felhordani, ha az idő nagy részét beltérben töltjük. „Mindannyian kimegyünk a szabadba, hogy megnézzük a postát, hogy sétáljunk a kutyával, illetve az ablak mellett ülünk. Idővel ez a felgyülemlett UV-sugárzás is hatással lesz bőrünk egészségére és megjelenésére” – magyarázza dr. Azadeh Shirazi okleveles bőrgyógyász, aki szerint fontos lenne, ha a beltéri fényvédelem lassan az emberek szokásává válna.

Cay Skin

„A fényvédő általában csak fényvédő, én azonban azt akartam, hogy az bőrápoló is legyen, ami hidratálja is a bőrt” – mondja Winnie Harlow vitiligós modell, és hozzáteszi, fényvédő termékeinek formulái a Karib-térség gyümölcseinek nektárjából készültek. A modell személyes kedvence a Cay Skin Isle Glow Face Lotion SPF 45 arctej, reggeli szépségrutinját ezzel a fényvédővel zárja. „Arany gyöngyfénye van, és gyönyörű ragyogást ad a bőrnek” – mondja, és hozzáteszi, fontosnak tartja, hogy az emberek tudjanak róla, mindegy, hogy az ember bőre fehér vagy fekete, fényvédelemre minden bőrnek szüksége van.

Cay Skin

Forrás: Allure Fotó: Cay Skin

Olvasd el ezt is!