Itt vannak az első fotók Gwen Stefani titkos esküvőjéről

2021. július 06.
Gwen Stefani és párja, Blake Shelton múlt szombaton mondta ki egymásnak a boldogító igent. A ceremóniát titokban tartották, a nagy napról készült fotókat azonban már ők maguk osztották meg a nyilvánossággal Instagramon.

Gwen Stefani és Blake Shelton hat évvel ezelőtt, az amerikai The Voice tehetségkutató műsor forgatásán habarodtak egymásba, még abban az évben járni is kezdtek, majd tavaly októberben a countryénekes megkérte az egykori No Doubt zenekar énekesnőjének a kezét. Egy ideje már pletykáltak a pár esküvőjéről, ám a pandémia miatt a nagy napra egészen mostanáig nem tudtak sort keríteni.

A sztárpár július 3-án szombaton titokban, egy nagyon intim ceremónia keretében, Shelton oklahomai tanyáján mondta ki egymásnak a boldogító igent. Az esküvő napján szinte semmi infó nem szivárgott ki az eseményről, tegnap viszont Gwen Stefani maga osztott meg néhány fotót a menyegzőről, és a sajtó számára is kiszivárogtattak pár érdekes kulisszatitkot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés

A házaspár egy egészen hatalmas, fehér rózsákkal díszített, ötszintes esküvői tortával ünnepelte meg a nagy napot, amit a Fancy Cakes By Lauren nevű cukrászda készített számukra. Az extravagáns süteményről természetesen Instagramra is posztolt egy képet az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés

Gwen Stefani egy egyedi készítésű, liliomfehér, mélyen dekoltált, tüllszoknyás Vera Wang menyasszonyi ruhát választott, amihez fehér csizmát húzott, és a szettjét arany ékszerekkel egészítette ki. A sminkjén nem sokat variált: megmaradt a már védjegyévé vált vörös rúzsnál és sötét szemceruzánál. Érdekesség, hogy a fátyolba bele volt hímezve Shelton, valamint mindkettejük gyerekeinek a neve.

gwen-stefani-Jeremy-Bustos

A ceremónia utáni fogadáshoz ugyancsak egy lilomfehér Vera Wang darabot választott, ám ezúttal a hatalmas szoknyarészt egy miniruhára cserélte. A ruhát két kézzel hímzett szerelmes madár díszítette, ami Stefanit és Sheltont szimbolizálta.

gwen-stefani-Jeremy-Bustos

Fotó: Jeremy Bustos

Olvass tovább!