„Hagyjatok békén” – Hailey Bieber cáfolja a terhességéről szóló pletykákat

2022. április 05.
Hailey Biebernek nem volt elég tapadós a Grammy-ruhája, ami a bulvárlapok szerint a terhesség univerzális jelének számít.

Miután Hailey Bieber és férje, Justin Bieber is megjelent a 2022-es Grammy-díjátadón, a bulvárgépezet akcióba lendült. A pletykacunamit Hailey Bieber hosszú, bővebb szabású Saint Laurent ruhája indította el, amit látva a nemzetközi és hazai bulvárlapok rögtön le is hozták a nagy hírt, miszerint Hailey Bieber terhes.

Justin Bieber és Hailey BieberA pletykát néhány órával később maga a sztár cáfolta meg. Amikor a Radar Online bulvármagazin az Instagram-oldalára kiposztolt egy képet Bieberről az állítólagos terhességéről értekezve, a modell a következőt kommentelte a poszt alá: „Nem vagyok terhes, hagyjatok békén.”

Nem ez volt az első alkalom, hogy Biebernek le kellett állítania terhességéről szóló pletykákat. 2019-ben ugyanígy egy bővebb szabású ruhája miatt indultak el a találgatások, amire akkor a modell így reagált: „Nem, nem vagyok terhes, csak nagyon szeretek enni.”

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!