Az X-Faktor új női, kárpátaljai mentora sírva mesél az ukrajnai háborúról

2022. szeptember 16.
Az ukrajnában született magyar énekesnő külföldön nagy népszerűségnek örvend, de a hazai közönség csak a szomszédban zajló háború kitörése után ismerhette meg az X-Faktor zsűritagjaként.

Nemrég a Telex készített interjút a kárpátaljai születésű magyar énekesnővel, Herceg Erikával, amelyből megtudhattuk, hogy Erika éppen a hazai X-Faktor mentorcastingjára készült, amikor kitört az ukrajnai háború. Most a Liluandben mesélt arról, hogyan dolgozza fel, hogy otthonában háború zajlik.

A VIA Gra nevű lánybanda tagjaként népszerűvé vált énekesnő Lilunak azt mondta, hogy nem tud nem gondolni arra, ami a szomszédban történik. „Még a cicáim is ott maradtak, a barátaink ott maradtak, ott van az életünk, és nem tudunk visszamenni. Végignézzük azt, hogy mi történik az emberekkel, hogy emberek halnak meg. Miért van ez a huszonegyedik században?” – mondta a könnyeivel küszködő Erika.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy nagyon szereti a műsort és az ott látható tehetségeket, de mindezt beárnyékolja a háború tudata, amit megpróbál nem kimutatni. „Nem látom a jövőt, nem tudom, hogy mi lesz. Engem ez megijeszt, teljesen összetör belülről” – árulta el Lilunak az énekesnő, aki azt mondja, hogy inkább nem olvas híreket, és felfoghatatlan számára, hogy ártatlan emberek halnak meg és vesztik el az otthonukat.

Fotó: RTL Klub/ X-Faktor

Olvass tovább!