Saját arcápolási családot dobott piacra a villányi borásznő

2019. november 25.
A hetedik generációs villányi borászcsalád tagja, Gere Andrea 3 év svájci fejlesztés után mutatta be 5 kozmetikumból álló termékcsaládját, a Grapelove arcápolási sorozatot.

Gere Andrea mindennapjait már gyermekkorától kezdve a szőlőtermesztés és a borkészítés határozta meg. A hetedik generációs villányi borászcsalád tagjaként beleszületett a bor, a szőlő világába, míg utóbbi bőrre gyakorolt pozitív hatásait egy spanyolországi utazása során tapasztalhatta meg. A borásznő azt meséli, ezt a tudást a Gere birtokhoz tartozó szálloda kozmetikájában kezdte el alkalmazni, majd hosszú évek kutató-fejlesztő munkájának köszönhetően elkészült a család saját szőlőmag olaja valamint a mikronszemcse finomságú szőlőmag őrleménye is.

Gere Andrea 3 éve álmodta meg a Grapelove termékcsaládot

Mindezzel már adottak is voltak a legfontosabb alapanyagok a saját kozmetikum családhoz. A termékfejlesztést a világon is az egyik legprofesszionálisabbnak számító svájci laboratórium végezte, akik garantálni tudták a Gere borászatnál már megszokott, kompromisszum nélküli legmagasabb, és egyben világszínvonalú minőséget. A laboratórium fő feladata volt, hogy olyan krémeket alkosson, amelyekben az organikus szőlőmag kivételes adottságai és a kozmetológiai célú őssejt kutatás legújabb vívmányai egyesülnek.

Organikus, minőségi alapanyagok a Gere-birtokról

„A kozmetikumokban is arra törekszem, amire már a boroknál is régóta…elegancia, harmónia, komplexitás, tartalom, egyedi kézjegy. Ezt a filozófiát vittem tovább a kozmetikumokban is, ez által válik az egész önazonossá.” – vallja ennek kapcsán Gere Andrea, akinek 5 tagból álló, nemrég bemutatott Grapelove termékcsaládjában a Gere-família organikus szőlőiből saját fejlesztésű technológiával nyert szűz szőlőmagolajat, -őrleményt és –kivonatot használnak fel.

Gere Andrea új Grapelove arckrém márkája

Andrea 2016-ban kezdte el a Grapelove megálmodását, amit végül 3 év gondos és folyamatos svájci fejlesztés és tesztelés követett. Számtalan minta és kísérlet után megszületett az az 5 kozmetikumból álló termékcsaládja az Andrea Gere Skin Care márkán belül.

Egymásra épülő újoncok

A Grapelove kozmetikai termékcsalád egymásra épülő tagjaiban (tisztító hatású arcradír, restruktúráló és fiatalító szérum, bioaktív hidratáló arckrém, arckrém, krémmaszk), a hatóanyagok gerincét a Gere organikus szőlőmag olaj, kivonat és őrlemény mellett a kékszőlő őssejtek alkotják. Ezek egészülnek ki további specifikus és különleges hatóanyagokkal, melyek együttesen adják a termékcsalád gazdag komplexitását.

A formula egyik fő erejét az adja, hogy a szőlő magja az egyik legnagyobb koncentrációban tartalmaz pozitív hatású anyagokat, antioxidánsokat, flavonoidokat, polifenolokat, és mindezek hatékonyan csökkentik a szabadgyökök sejtkárosító hatásait. A kékszőlő őssejtek különleges komponensei pedig képesek pozitívan együttműködni a bőr saját őssejtjeivel. És hogy mindez mit is jelenthet a bőrünkre nézve? Együttesen segítik a bőr megújulását, a károsodott szövetek regenerálását és a sejtek életképességének megőrzését. Védik bőrünket az öregedési folyamatoktól, a külső és belső káros hatásoktól, legfőképp az UV-sugárzás okozta stressztől.