Nicola Peltz és Brooklyn idén biztosan nem fognak a Beckham családdal karácsonyozni

2022. október 19.
Nicola Peltz állítólag nem hajlandó a férje családjával tölteni a karácsonyt.

Néhány hete még úgy tűnt, rendeződhet a viszony Victoria Beckham és a menye, Nicola Peltz között. Ahogy arról mi is beszámoltunk, október elején Brooklyn és felesége is együtt ünnepelt Victoriával a párizsi divathéten való debütálása után, ráadásul Victoria könnyekben tört ki, amikor meglátta a közönség soraiban a fiát és Nicolát. Az egykori Spice Girl az Instagramján is megosztott egy szintén békülésre utaló családi fotót. „Annyira szeretlek titeket” – írta a kép mellé.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés

Most azonban egy belsős forrás azt állítja, hogy a fegyverszünet csak átmeneti volt, és kizárólag a kamerák miatt játszotta meg a békülést a két nő. „Senki sem hiszi, hogy a békülés sokáig fog tartani – nyilatkozta a bennfentes, majd hozzátette: Brooklyn eleinte azt remélte, hogy a párizsi divathét fordulópontot hozhat felesége és édesanyja kapcsolatában, de mostanra rájött, hogy a békülés nem lesz ilyen egyszerű.”

Brooklyn és Nicola már a tavalyi karácsonyt sem töltötték Beckhaméknél, a pár akkor is inkább a lány szüleinél ünnepelt. Az információk szerint idén ismét a Peltz családdal közösen fogják díszíteni a fát.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Image

Olvass tovább!