EIindult Magyarország 3. facechartversenye

2023. január 09.
Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője tavaly előtt egy olyan izgalmas és kreatív sminkversenyt indított útjára, amely a kezdeti sikereknek hála mára már lassan hagyománnyá vált.

A sminkesek pandémia alatt megélt alkotói éhsége szülte meg a facechartverseny ötletét, amit azóta már harmadjára hirdetünk meg a szürke és hosszú január fénypontjaként. Témája egy aktuális trendsmink megvalósítása egy jó minőségű fehér rajzlapra kinyomtatott NSM facechartsablonon. A trendsminkekhez a honlapunkon lehet inspirációt találni, de a tervezés és kivitelezés szabadságának joga a versenyzőt illeti. A lényeg, hogy sminktermékekkel történjen a festés.

facechart-versenye-palyazat-2023

A versenyben két kategóriát különböztetünk meg: a sminkeléssel professzionálisan foglalkozókat és a lelkes amatőr sminkrajongók táborát. Az eddigi tapasztalatunk szerint sok olyan induló is volt az elmúlt években, akik előtte rajzolással, festéssel vagy egyéb kézműves hobbikkal színesítették a hétköznapjaikat. Elmondásuk szerint új szenvedély született az életükben a facechartfestés megismerésével.

facechart-versenye-palyazat-2023

Hogy miért érdemes indulni az idei sminkversenyen?

  • 460 000 forint értékű, szebbnél szebb MAC és NYX professzionális sminktermékeket lehet nyerni.
  • A nyertesek egy divatportré-fotózás során, profi modellen megjeleníthetik a facechart felületére festett sminket, ami utána megjelenik a Marie Claire online felületen úgy, hogy az alkotót feltüntetik a kép mellett.
  • Aki indul, heteken keresztül pörög a social media felületeinken, így ismertséget generál magának.
  • De, ami szerintem a legfontosabb, hogy egy olyan flow-élményt élhetünk meg a facechartra kerülő smink kitalálása és megalkotása során, ami egy fantasztikus énidőt és kikapcsolódást jelent rohanó világunkban.

Tehát nincs más dolgod mint, hogy idén te is belevágj, és fess velünk!

facechart-versenye-palyazat-2023

facechart-versenye-palyazat-2023

facechart-versenye-palyazat-2023

Olvass tovább!