Idén is megrendezik az első magyar facechart versenyt

2022. január 20.
Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője tavaly egy izgalmas és kreatív sminkversenyt indított útjára, amely olyan jól sikerült, hogy idén ismét megszervezi.

Már másodszor rendezzük meg az online versenyt, ahol minden lelkes sminkrajongó, festő, rajzoló, vagy egyéb jó kézügyességgel rendelkező ember élvezetét lelheti a sminkekkel történő alkotásban. Indulhatsz pro vagy amatőr kategóriában; a felhívás mindenkinek szól.

A tavalyi verseny nemcsak pazar tárgyi nyereményekkel volt díjazva, de a két szakmai zsűri által kiválasztott győztes egy Marie Claire online divatportré-fotózás keretein belül meg is valósíthatta a papírra vetett sminkjét.

smink-facechart-pall-adrienn-versenyfotó: Hajas Orsolya, modellek: Bogi – Visage Models Hungary, Lyila – Face Model Management Hungary, ruhák: Home Of Fashion – It Girl, Artista, facechartok: Gődény Csilla, Smid Dalma, sminkek: Gődény Csilla, Páll Adrienn, haj: Lencsés Dóra

Ez idén sem lesz másképpen. A MAC és a NYX gáláns nyereményein túl márciusban 2 győztes megtapasztalhatja azt az örömöt, amikor egy papíron elkészített smink felkerül egy profi modell arcára – frizurával, stylinggal fűszerezve –, és végül életre kel. A modell pózol, és katt, a kiválasztott fotó pedig mint egy festmény archiválja mindazt, amit megálmodtál. Amikor a Marie Claire felületén megjelenik a munkád, az pedig az igazi katarzis.

Az idei catwalk sminkek 4 különböző irányzatban adnak inspirációt Nektek. Íme, a MAC által megnevezett trendek és azok rövid leírása:

TINT

Játssz a piros szín bármely árnyalatával akár a szemen, akár az orcán, vagy csak klasszikusan az ajkakon úgy, hogy egy menő monokróm smink legyen a végeredmény!

smink-facechart-pall-adrienn-verseny
BOLD
Vedd elő a legélénkebb alapszíneket a fiókodból, és mintha egy extravagáns popsztárt sminkelnél a legújabb klipjéhez, engedd szabadjára a fantáziádat!

smink-facechart-pall-adrienn-verseny
BLEACHED
Gondolj a nyárra és egy olasz gelatopult pazar fagyiszíneire. Legyen ez a ’60-as évek nőies pasztellszíneinek az újragondolása!

smink-facechart-pall-adrienn-verseny
RICH
Ki ne szeretne akár csak egyszer úgy igazán metálba borulni, ahogy azt Versace topmodelljei tették a ’90-es években?

smink-facechart-pall-adrienn-verseny
Akárhogy is, ebben a januári bekuckózós időszakban, amikor már alig várjuk, hogy kisüssön a nap, tarts velünk, és fess! Amikor alkotsz, a nap magától kisüt.

Részletekért katt IDE!

Nézd meg a tavalyi győztes munkákat!