Nem is gondolnád, hogy mi György, Sarolta és Lajos kedvenc iskolai tevékenysége

2023. január 23.
Vilmos herceg és Katalin hercegné kimondottan fontosnak tartották, hogy a természet szeretetét gyerekeikbe is beleneveljék.
Nem is gondolnád, hogy mi György, Sarolta és Lajos kedvenc iskolai tevékenysége

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyakran osztanak meg aranyos és meghitt anekdotákat a privát életükről, legyen szó arról, hogyan nevelik három gyermeküket, vagy a kis Sarolta, György és Lajos legédesebb pillanatairól. Így derült ki az is, hogy a trónörökös és felesége a lehető legátlagosabb nevelésben szeretnék részesíteni gyermekeiket: amikor csak tehetik, sokat bicikliznek vagy kertészkednek együtt, de a kutyáikkal is imádnak játszani a kertben.

Vilmos és Katalin nagyon fontosnak tartották, hogy átadják a kicsiknek a természet szeretetét. Úgy tűnik, ez sikerült is, hiszen gyrekeik nagyon szeretnek a szabadban, az állatok között lenni. 2020-ban Sarolta és György még Sir David Attenborough-val is találkoztak, ami miatt nagyon izgatottak voltak.

A három testvér szeptemberben kezdett a Lambrook iskolában, miután a család Londonból Windsorba költözött. Az intézmény számos állatnak, köztük nyulaknak, csirkéknek és disznóknak ad otthont, de lehetőséget kínálnak a diákoknak egy kis madárlesre is – ez utóbbi a kis királyi sarjak kedvenc iskolai tevékenysége lett.

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images