A legjobb pillanatok idén, amiket György hercegnek és a tesóinak köszönhetünk

2022. december 26.
Ezek a fotók ékes bizonyítékként szolgálnak arra, hogy hercegi rang ide vagy oda, ők is gyerekből vannak.

Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről az a hír járja, hogy hamarosan bejelentik az úton lévő negyedik gyermeküket, ám ha ez mégsem történik meg, akkor sincs okunk szomorkodni! A 9 éves György herceg, a 7 éves Sarolta hercegnő és a legkisebb, 4 éves Lajos herceg számos emlékezetes pillanattal örvendeztetett meg idén bennünket. Nézd csak!

György herceg. Lajos herceg és Sarolta hercegnő

Együtt a konyhában

A platinajubileumi rendezvények részeként került sor az otthon készült sütik vásárára is, amibe Katalin hercegné is „benevezett” a gyerekekkel, a közös sütögetés pillanatait pedig megörökítették és a világhálón is megosztották azokkal, akik kíváncsiak a mindennapjaikra. Katalin és a gyerekek is szemmel láthatóan jól szórakoztak a konyhában, és mindannyian beletették szívüket-lelküket a sütikbe!

A gondterhelt György herceg

Júniusban mindenki arról beszélt, vajon cuki vagy inkább ciki az, ahogy a legkisebb Lajos herceg viselkedett a dédnagymamája uralkodásának 70. évfordulója alkalmából rendezett, több napon át tartó ünnepségen, ami nem mellesleg sokszor még egy felnőttnek is megerőltető lehet. Valószínűleg György herceg előre látta, hogy Lajos miatt ismét szájára veszi őket a világ, ezért jó lett volna kitalálni valamit, hogy a kisöccsét sikerüljön szófogadásra bírni.

György herceg gondterhelt

Boldog apák napját!

Nagy-Britanniában rég bevett szokás, hogy június harmadik vasárnapján az apákat, nagypapákat ünneplik. Ebből az alkalomból került fel a Kensington-palota oldalára egy igazán kedves kép Vilmos hercegről és a három gyerekéről: imádjuk benne, hogy nem pózolós és cukormázas, mindenki magát adja és fülig ér a szája.

Sarolta, a lelkes drukker

Nyár végén fordult elő először, hogy Sarolta hercegnő egyedül tett látogatást szüleivel egy sporteseményen (György herceg már rutinos meccsnéző, többször ült Vilmosékkal a lelátón foci- és teniszmérkőzések alkalmából is). A jelek szerint tetszett neki, amit látott, és átszellemülten szurkolt a honfitársainak.

Sarolta hercegnő szüleivel

György herceg helyre tette az osztálytársait

A hercegi pár gyerekei idén új iskolában kezdték a tanévet, ahol György herceg nem bízta a véletlenre a beilleszkedést: nagypapája, III. Károly és édesapja, Vilmos herceg után ő következik majd a trónon, aminek súlyával már most tökéletesen tisztában van. Ennek az iskolában is hangot adott, amikor óvatosságra intette az egyik osztálytársát. „Egy napon az apám lesz a király, úgyhogy jobb lesz, ha vigyázol!” – mondta előrelátóan. Elmondásuk szerint Katalinnak és Vilmosnak nincs könnyű dolga az ifjú herceggel, hiszen miközben tudatosítaniuk kell benne, hogy milyen fontos szerep vár majd rá, arra is próbálnak gondosan ügyelni, hogy ne szálljon a fejébe a dicsőség.

Katalin és Vilmos herceg iskolába viszik a gyereiket

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?