Vilmos herceg és Katalin állítólag terveznek egy negyedik gyereket

2022. október 19.
Informátorok szerint a hercegné nagyon vágyna az újabb babára.

A kis Lajos 2018-as születése óta folynak a találgatások arról, hogy Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének vajon lesz-e egy negyedik gyereke is. Az elmúlt években rendszeresen jelentek meg egymásnak ellentmondó információk a kérdésben, a legújabb elmélet szerint azonban úgy tűnik, Katalin mégis csak meg tudta győzni a férjét. Egy Us Weeklynek nyilatkozó belsős informátor szerint a királyi pár készen áll az újabb családbővítésre. (Katalinnak és Vilmosnak jelenleg 3 gyereke van: a 9 éves György herceg, a 7 éves Sarolta hercegnő és a 4 éves Lajos herceg – plusz egy Orla nevű cocker spánielnek is a gazdái).

György herceg. Sarolta hercegnő, Lajos herceg iskolába megy

György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg első napja az új iskolában 2022-ben

„Katalin már egy ideje arról beszél, hogy szeretne még egy babát. Mindig is négy gyereket akart, és bár Vilmos eredetileg a hárommal elégedett volt, a feleségének sikerült meggyőznie. Az ismerőseik nem lennének meglepve, ha a jövő év elején hallanánk egy bejelentést” – nyilatkozta a névtelen forrás.

A hercegi pár az elmúlt években nyilvánosan is sokat viccelődött a lehetséges újabb gyerekvállalás kérdésével. Néhány hónapja a Clitheroe Közösségi Kórházban tett látogatásuk alkalmával a jelen lévők egy mókás jelenetnek is a szemtanúi lehettek. A hercegi pár beszélgetésbe elegyedett az ott dolgozókkal, Katalin pedig még egy újszülött babát is a karjába vett. Vilmos herceg ezt látva viccesen a következőt mondta a jelenlévőknek: „Ne adjanak több ötletet a feleségemnek. – Majd a babát ölelő Katalinnak humorosan csak annyit mondott: – Ne hozd magaddal!”

Katalint korábban már figyelmeztették, hogy ne vállaljon újabb gyereket

Vilmosnak és Katalinnak még a kis Lajos herceg születése előtt tanácsolták azt, hogy ne vállaljanak harmadik gyereket. A szakemberek szerint fontos lett volna, hogy a klímaválság korában a hercegi pár példát mutasson az embereknek, és felelős döntéseket hozzon.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!