Meglepő: ezt gondolta Harry herceg Katalinról, amikor először találkozott vele

2023. január 15.
A memoárjának egyik fejezetében Harry arra emlékezett vissza, milyen volt az első benyomása Katalinról, amikor a hercegné randizni kezdett jövendőbeli férjével.

A néhány napja megjelent memoárja óta az egész világ Harry hercegről beszél. A Spare (Tartalék) című könyvében a herceg a saját szemszögéből, kendőzetlenül mesél a királyi család többi tagjával való kapcsolatáról. Bár a memoár középpontjában nem meglepő módon Harry herceg és bátyja, Vilmos herceg viszonya áll, rajta kívül többször előkerült a könyvben Katalin hercegné neve is.

Többször előkerült a könyvben Katalin hercegné neve is.

Többször előkerült a könyvben Katalin hercegné neve is.

Az egyik fejezetben Harry arra emlékezett vissza, milyen volt az első benyomása Katalinról, amikor a hercegné randizni kezdett jövendőbeli férjével: „Tetszett Vilmos új barátnője. Felszabadult, kedves, aranyos volt. Firenzében töltött egy évet, értett a fotózáshoz, a művészethez. És a ruhákhoz. Imádta a ruhákat.” Harry herceg szerint Katalinnak remek a humorérzéke és van egy, a nagy nyilvánosság elől titkolt, játékos oldala. „Szerettem Kate-et nevetni látni. És még jobban szerettem megnevettetni. Ebben elég jó voltam. Az én leplezetlen játékos oldalam összekapcsolódott az ő mások elől leplezett játékos oldalával.”

Harry arra emlékezett vissza, milyen volt az első benyomása Katalinról

Harry arra emlékezett vissza, milyen volt az első benyomása Katalinról

Majd Harry így folytatta: „Valahányszor azért aggódtam, hogy Kate lesz az, aki elveszi tőlem Willyt, vigasztalásképp a jövőbeni közös nevetéseinkre gondoltam, és azt mondogattam magamnak, milyen jó lesz, ha nekem is lesz egy komoly barátnőm, aki velünk együtt tud majd nevetni. Talán Chelsy lehetne az.”

Harry herceg nem először beszél Kate Middleton iránt érzett szeretetéről, a Bild című német lapnak Katalin és Vilmos eljegyzésének híre után így nyilatkozott: „Mindig is szerettem volna egy nővért, és most már van is egy. Évek óta ismerem Kate-et, és fantasztikus, hogy a család tagja lesz.”

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!