Hollywood most a vanília francia manikűrért rajong

2023. február 24.
A szinte láthatatlan francia manikűr már régóta letaszíthatatlan a körömtrendek trónjáról, habár az utóbbi időben sokkal jobban hódítottak a színes, mintás manikűrök. Egészen váratlan fordulattal, vanília színnel átszínezve robog be a 2023-as trendek közé a régi kedvenc.
Adele és Kylie Jenner hatalmas rajongója a vanília francia manikűrnek.

Csodásan illeszkedik a kifinomult, bézs árnyalatok trendjébe a vanília francia manikűr. Letisztult, elegáns hatásával nem hivalkodó, éppen ellenkezőleg. Csendes, megbízható társa a munkahelyi kosztümös outfiteknek, de a szabadidős laza szettek vagy a partiszerkók neutrális kiegészítője is lehet. 

Az ősz hangulatos, sötét színei és az ünnepi, csillogó, sokszínű körmök után most úgy tűnik, mindenki valami egyszerűre vágyik. A vanília francia manikűr pedig éppen ezt adja. Olyan A-listás hírességek, mint Adele és Kylie Jenner is a vanília francia manikűr stabil rajongói, de nem fogunk cseppet sem meglepődni, ha egyre több hírességen fogjuk viszontlátni ezt a körömcsodát. 

Mi is pontosan a vanília francia manikűr?

Leegyszerűsítve: egy hagyományos francia manikűr, melyben a rózsaszín alap és az éles fehér körömvégek helyett tompább árnyalatokkal dolgozik a manikűrös. Az alapot rózsaszín helyett sárgás-vaníliás, áttetszőbb színnel kenik át, a körömvégek pedig a törtfehérhez hasonlítanak. Különbség még, hogy ez a manikűr sokkal áttetszőbb, légiesebb, mint az eredeti verziója. 

A francia manikűr finisét egy bézses-vaníliás tónus adja

A francia manikűr finisét egy bézses-vaníliás tónus adja

Persze nem minden bőrszínhez és árnyalathoz a vanília tónus fogja megadni a légies, szuper természetes hatást, festés előtt mindenképp kérjük ki a manikűrösünk véleményét a megfelelő árnyalat megtalálásához!

Forrás: Vogue