Selena Gomez bemutatta a nyár legdiszkrétebb francia manikűrjét

2023. július 07.
Csak úgy repkednek idén nyáron a francia manikűrök a hírességek hírfalán. A kreatív, merész megoldások után most Selena Gomeztől érkezik egy visszafogott, bájos, angyali megoldás a francia manikűrre.
Selena Gomez angyal francia manikűr

A nagy klasszikusnak tartott francia manikűrre sok mindent lehet mondani, de hogy sablonos, fantáziátlan, azt nem. Legalábbis a hírességek és a rajongók ezerféle formában, színben prezentálják nap mint nap a letisztult árnyalatairól, természetességéről ismert körömfestési stílust.

Vanília és absztrakt francia manikűr

Idén kezdtük a sort a vanília francia manikűrrel, ami amellett, hogy letisztult, elegáns, csodásan illeszkedik a kifinomult, bézs árnyalatok trendjébe. Lényegében egy hagyományos francia manikűr, melyben a rózsaszín alap és az éles fehér körömvégek helyett tompább árnyalatokkal dolgozik a manikűrös. Az alapot rózsaszín helyett sárgás-vaníliás, áttetszőbb színnel kenik át, a körömvégek pedig a törtfehérhez hasonlítanak. Csendes, megbízható társa a munkahelyi kosztümös outfiteknek, de a szabadidős laza szettek vagy a partiszerkók neutrális kiegészítője is lehet. Olyan A-listás hírességek, mint Adele és Kylie Jenner is bevállalták a vanília francia manikűrt, míg Rihannától nem is olyan rég egy sokkal merészebb francia manikűr megoldást láthattunk a közösségi médiában.

Az irodai, neutrálisabb, letisztult francia manikűrök világától eltávolodva az énekesnő egy merész, absztrakt, fekete-tüzes francia manikűr megoldást viselt az egyik Instagram-videójában. Az alapot itt egy egészen természetes nude körömlakk adta, de a merőleges fehér vonal helyett itt az íves, tintafekete – nem is vonalak, hanem vaskos hullámok zárták a körömvégeket, szinte absztrakt festményre kívánkozó hatással.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by 𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠 Nails (@tombachik)

Selena angyal francia manikűr verzióval újít

Selena Gomez műkörmöse az a Tom Bachik, aki Jennifer Lopez és Margot Robbie körmeit is szépíti. A „körömmester” nemrég a saját oldalán osztott meg egy gyönyörű felvételt a francia manikűrről, amelyet Selenának alkotott – áttetsző, csillogó, rózsaszín árnyalatú gyönyörűség.

Bachik valójában csak egy zselés fedőréteget használt ehhez az angyal francia manikűrhöz, mégpedig az Aprés Nail Heavenly Top Gel fedőlakkját Cherub árnyalatban. Trükkös megoldással, színek nélkül ért el angyali hatást, lenyűgözően szép, mégis természetes eredménnyel – ahol a fehér csíkot a körömvégnél Selena áttetsző, saját körömszíne adja.

Tökéletesen amatőrbarát választás a francia manikűrnek ez a típusa, vagyis, ha nincs kedvünk bonyolultabb megoldásokat bevállalni, vagy éppen a diszkrét hatás a cél, nem érdemes tovább keresni…

Fotó: Getty Images