Öt manikűr, ami biztos befutó lesz 2023-ban

2023. január 03.
Vérvörös, csokoládé, teknős, francia, 3D: ha még keresed az újévi manikűröd, mutatunk öt trendet, amivel biztosan nem lősz mellé.

Pöti francia

Rachel Glass New York-i körmös szerint a francia manikűr idén is pont olyan népszerű marad, mint a korábbi években, ugyanakkor kap egy apró csavart, egészen pontosan egy vékonyabb, finomabb, elegánsabb vonalat. A szakember szerint a minimalista manikűr mellé bármely szín bevethető, ráadásul a technika bármilyen méretű és formájú körmön jól mutat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLOSSLAB (@glosslab) által megosztott bejegyzés

 

Zselés hatás 3D-ben

Az új esztendő egyik nagy trendje lesz a 3D zselés manikűr, amihez nem kell egyéb, mint egy gyöngyházfényű körömlakk és egy 3D lakk, amivel könnyűszerrel fel lehet építeni az amorf cseppeket. Nem kell minden körömnél ugyanazt a színt használni, és a domború minta is elég egy-egy ujjon. Mary Grace Koh Los Angeles-i manikűrös például így oldotta meg ezt a fajta újévi manikűrt:

Teknős

A Pinterest keresési találatai azt mutatják, hogy a teknősmanikűr soha nem látott népszerűségnek örvend, amiben Kendall Jenner vastagon benne van. A teknős páncélját, illetve a márvány felületét imitáló manikűrhöz Grace Koh a karamellbarna tónusát javasolja, amit épített zselés technikával érdemes felhordani.

Vérvörös

A tökéletes vörös tónust megtalálni nem könnyű, de megpróbálni nagyon is érdemes, 2023-ban ugyanis újra óriás trend lesz a vérvörös, annak is a mélyebb, gazdagabb árnyalatai, amelyek finoman súrolják a gesztenyebarna vagy a vérvörös tónus határait. Hailey Bieber manikűröse, Ganzorigt Zola (akinek a cukormáztrendet is köszönhetjük) az alábbi színt és szíveket keverte ki:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zola Ganzorigt (@nailsbyzola) által megosztott bejegyzés

Csokoládé

Aki nem tudja, melyik tónust válassza, bízza magát a Google és a Pinterest keresési találataira, amelyek szerint a csokoládé szín az igazi befutó. Ehhez nem kell más, mint a tökéletes barna meglelése, amit egy fényes fedőlakk koronáz meg. A tónus mindenhez illik, ami nyomokban sem tartalmazza a csupa fekete vagy csupa vörös köröm ridegségét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

GLOSSLAB (@glosslab) által megosztott bejegyzés

Forrás: refinery29 Fotók: Instagram

Olvasd el ezt is!