Sztárok, akikre idén rátalált a szerelem

2022. december 30.
A botrányos válások mellett szerelmek is szövődtek a hírességek között 2022-ben. Rebel Wilson, Katie Holmes, Cher... mutatjuk a hírességeket, akik idén találtak párt!

1. Rebel Wilson és Ramona Agruma

rebel-wilson-ramona-agruma-eljegyzes-hirek

Óriási év volt ez Rebel Wilsonnak: idén coming outolt, majd nem sokkal később a nyilvánosság előtt is bemutatta barátnőjét, Ramona Agrumát. Wilson nemrégiben azt is közölte, hogy édesanya lett – béranya segítségével novemberben megszületett első kislánya.

2. Alexa Chung és Tom Sturridge

alexa-chung-tom-sturridge-szerelem

A brit stílusikon és a Netflix Sandman adaptációjának sztárja ugyan nem vállalta fel nyilvánosan a kapcsolatot, de menthetetlenül lelepleződtek, amikor csókolózni látták őket egy wimbledoni meccs lelátóján.

3. Katie Holmes és Bobby Wooten III

Bobby-Wooten-katie-holmes

Tom Cruise exét először a Central Parkban látták andalogni a sikeres zenésszel, később aztán a vörös szőnyegen is együtt jelentek meg, a nyilvánosság előtt is büszkén bizonyítva szerelmüket.

4. Elliot Page és Mae Martin

elliot-page-transznemu-netflix

A színész először mutatta meg párját nemváltása óta. Mae Martin szintén transznemű komikus és színész, akit például a Netflix Feel Good című sorozatában láthatott a közönség.

5. Cher és Alexander Edwards

cher-fiatal-fiu-alexander-edwards-szerelem-kapcsolat

Mi is megírtuk, hogy a 76 éves Cher idén egy nála negyven évvel fiatalabb férfival jött össze – Alexander Edwards zenei producer, és nemrégiben New Yorkban mutatkozott kézen fogva a legendás énekesnővel. Cher később meg is erősítette a hírt és közölte, a korkülönbség ellenére is nagyon boldogok.

6. L. L. Junior és Dárdai Blanka

dardai-blanka-ll-junior

Sokáig pletykáltak a fiatal énekesnő és a Fekete vonat alapítótagjának románcáról, de a páros csak ősszel coming outolt a nyilvánosság előtt. Azóta viszont lelkesen osztják meg a közösségi médiában a romantikus közös fotókat.

7. Brad Pitt és Ines de Ramon (a pletykák szerint)

Brad Pitt

Zűrös válása után Brad Pittre is rátalálhatott a szerelem 2022-ben! Korábban Emily Ratajkowskival hozták hírbe a színészt, a legfrissebb információk szerint azonban új barátnője egy Ines de Ramon nevű nő lehet, akivel egy koncerten látták együtt Pittet.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!