Jennifer Lopez lánya volt az est sztárja – Super Bowl

2020. február 03.
Jennifer Lopez 12 éves lánya gyakorlatilag ellopta a show-t az idei NFL döntő félidejében. De nem csak ettől volt különleges a 2020-as Super Bowl.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy Emme Muñiz is próbálkozik az énekléssel – Jennifer Lopez ugyanis sokat posztol róla a közösségi oldalain – ám arra valószínűleg senki nem számított, hogy a vasárnapi Super Bowl félidejében a kislány az édesanyjával együtt lép majd színpadra több millió ember előtt.

Emme az Let’s Get Loud című dalnál kapcsolódott be, és rögtön egy félpercnyi szólót is kapott, amikor is a világ csak rá figyelt. A kislány szólója után aztán visszatért Lopez is, és az est másik fellépőjével Shakirával együtt adta elő a Waka Waka című slágert.

Emme egyébként nem a Super Bowlon énekelt először nyilvánosan. Tavaly gyakorlatilag felrobbant az internet, mikor felkerült a YouTube-ra az felvétel, amin a kislány Alicia Keys If I Ain't Got You dalát adja elő. Sőt, Emme az édesanyja turnéin is rendszeresen résztvesz és vokálozik Lopez Limitless című száma közben. A Super Bowl fellépése után már azon sem lepődnénk meg, ha Emme saját énekesi karrierbe kezdene.

Történelmi este volt

Az idei félidei show nem csak Emme szereplése miatt volt különleges: ez volt az első NFL döntő, ahol latino énekesek, ráadásul latino nők kapták a főszerepet. Lopez pedig kapott is az alkalmon és a fellépése közben megemlékezett gyökereiről: elénekelt egy részletet a Born in the USA című Bruce Springsteen-slágerből, miközben egy rövid időre Puerto Ricó-i zászlóba öltözött.

 

Jennifer Lopez és Shakira 12 percben összesen 20 számot érintett rövidebb vagy hosszabb ideig. Shakira nyitotta meg a show-t, majd jött Lopez a kislányával együtt, végül a két énekesnő közösen zárta a félidőt. A közönség gyakorlatilag végig tombolta a koncertet, ezek után pedig nem is annyira meglepő, hogy máris vannak olyan kritikák, melyek a halftime show műfajának visszatérését ünneplik – miután az elmúlt években Justin Timberlake és a Maroon 5 kifejezetten visszafogott szettel készült.

Fotó: Getty Images