Egyszerű és stílusos virágos körömminták 2023 tavaszára

2023. április 03.
A jó idő beköszöntével nemcsak a télikabátunkat, de a téli körmeinket is lecseréljük. A havas, borús színeket és mintákat leváltják az élénk színek és a virágok. Ha még nem érkezett meg az igazi tavaszi hangulatunk, akkor különösen jó ötlet lehet legalább a körmünket tavaszba öltöztetni. A kedvünk is sokkal jobb lesz, amikor rájuk nézünk.
Már egyszerű virágos mintákkal is nagyon tavaszi hangulatot tudunk elérni.
  • Ha tavasz, akkor virágözön – igen, a körmökön is. 
  • A szezon trendjei a világos cukorkás árnyalatok, illetve a fényes, vibráló textúrák.
  • Akár otthon is kivitelezhető a virágos körömminta festése, ehhez nyújtunk segítséget a következő képekkel és videóval.

A virágok szinte már alapvető mintának számítanak tavasszal, alig van olyan, akinek a három hónap alatt legalább egyszer ne lenne virágos a körme. Most összeszedtünk pár ötletet, amivel a kedvünk is virágba fog borulni.

Kamillás köröm nude alappal

Az egyszerűbb minták kedvelőinek tökéletes választás lehet ez a minta. A körmök alapszíne halványrózsaszín, és mindegyiken egy-egy kamillavirág bontogatja szirmait. Megjelenése visszafogott, természetes, mintha egy nagy réten sétálnánk, és véletlenül a körmünkre ragadtak volna a csokorba szedett kamillák.

Fekete köröm apró virágokkal

Azoknak, akik szívesebben maradnak tavasszal is a jól bevált fekete színnél, ez a design lesz a tökéletes választás. Csak két ujjtól kell elvenni a teljes feketeséget, rajtuk lesznek a fekete-fehér apró virágok. Kinézete elegáns, bármilyen tavaszi eseményre, programra megfelelő lehet.

Strasszos virágos köröm

Sokan szeretik a különböző köveket a saját körmükön. Ilyen ez a stílusos kövekkel elkészített virágos köröm is. Az alap egy visszafogott rózsaszín, és arra kerülnek rá a különböző színű kövecskékből kirakott szirmok. A végeredmény játékos és tavaszias.

Komplementer színek együtt

A lila és a sárga köztudottan egymás komplementer színei, ezért is mutatnak ennyire jól együtt. Az idei tavaszi körömtrendek között hódít ez a különböző színű francia stílus, mely egyszerre visszafogott és sikkes. Nem mellesleg, igazán tavaszi kinézete van ennek a körömnek a kamillavirágokkal kiegészítve.

Többszínű virágok

Akiknek a tavasz a színkavalkádot jelenti, és rögtön elteszik a fekete-fehér ruháikat a szekrény aljára, és helyettük előkeresik a színesebbnél színesebb darabjaikat, azoknak ez a köröm lesz a kedvenc. Az alapszín kék, citromsárga, fehér és rózsaszín, és ezt egészítik ki rendkívül stílusosan az apró lila és rózsaszín szirmok.

Matt babazöld körmök

A matt körmök kedvelőinek sem kell aggódniuk idén tavasszal, ez a csodaszép köröm ötvözi a fényességet és a mattságot, az egyszerűséget és az eleganciát is. Alapszíne világoszöld, ami megtestesíti a tavaszt, ezt egészítik ki az apró margaréta virágszirmok.

Ha otthon próbálkoznánk, a BrillBird videója lehet a segítségünkre: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Bognár Anna gyakornok, Kiemelt fotó: Instagram