Ezek lesznek 2023 legmenőbb manikűrtrendjei

2022. december 15.
Merész megoldások, újragondolt klasszikusok, ütős díszítések – mutatjuk a jövő év legforróbb körömtrendjeit!

Bár egyelőre még valószínűleg a karácsonyi manikűrökön, esetleg a szilveszteri körmökön jár az eszünk, nem árt időben készülni a jövő évre – köröm terén sem. Mi most összeszedtük a legizgalmasabb, és várhatóan legnépszerűbb trendeket!

1. Francia – fekete-aranyban

A klasszikus francia manikűr nem vész el, csak átalakul – 2023-ban például csodás fekete és arany színekben fog majd hódítani!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Rickaby (@beautyworksbyamy)

2. Art deco körmök

Az art deco kifinomult eleganciája a körmökön is szuperül mutat. Az extrán elegáns hatás érdekében elég lehet csak a körmök felső szakaszát kifesteni.

3. Metálos ragyogás

A folyékony fémekre emlékeztető hatás óriási trend lesz – itt érdemes merésznek lenni és különböző izgalmas díszítésekkel, apró ékszerekkel is feldobni a manikűrt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nia Ho (@nails_and_soul)

4. A zöld 50 árnyalata

A zöld az öltözködés terén is hódítani fog a 2023-as évben, szóval nem meglepő, hogy a körmeinken is szívesen látjuk majd. Próbáljuk ki a fáradtabb, zsályásabb árnyalatokat a visszafogottabb, mégis ütős hatásért!

 

5. Állatminta a körmeiden

2022-ben is óriásit mentek az állatminták, ez az örökzöld trend pedig jövőre is hódítani fog. Ma már a klasszikus színváltozatok mellett merészebb árnyalatokban is viselhetjük őket – ez a manikűrök terén sem lesz másképp!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Rickaby (@beautyworksbyamy)

Forrás: PureWow Fotó: Getty Images // Instagram

Olvass tovább!