A vanília króm manikűr lesz a nyár slágere

2023. május 09.
Mindig van új a nap alatt, és ez igaz a nyári körömtrendekre is. A krómhatású manikűr népszerűsége nem csitul, a kánikulában vaníliás árnyalatban fog a szakértők szerint tombolni.
vanilia-krom-manikur

Már jó pár szezon óta erősen tartja magát a krómhatású manikűrök trendje, és úgy tűnik, hogy a csillogó, fényes és fémes hatások népszerűsége nem csitul, legfeljebb csak kicsit átalakul.

Hailey Bieber szinte az egekbe emelte a „mázas fánk” hatású manikűr felkapottságát, nyomában pedig sok-sok ezer „glazed doughnut” inspirálta Instagram-posztot láthattunk. A jelenség szerencsére azóta újabb és újabb formában is terjed, számos friss manikűrtrendet inspirálva.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Zola Ganzorigt (@nailsbyzola) által megosztott bejegyzés

Itt a vaníliás króm manikűr

Közülük az egyik legerőteljesebbnek a vaníliás króm manikűrt tartják a szakértők, amely a nyár közeledtével egyre csak terjed. A körömtrend az elegáns, gyöngyház hatású manikűrök sorát erősíti, igazi fényvisszaverő viselet a körmökön.

Azoknak lehet tökéletes választás, akik valamilyen extrára szavaznának a sikkes, elegáns vonalon mozogva. Az új trend létjogosultságát mutatja az is, hogy az egyik megosztás nem sokkal a posztolás után közel 14 milliós megtekintést hozott a TikTokon.

A finom, letisztult manikűr ráadásul minden alkalomra tökéletes a szakértők szerint, ráadásul egészen sokoldalú, hiszen bizonyos szögekből csodálatos, ezüstös árnyalatot tükröz vissza. A vaníliás árnyalat ráadásul tökéletesen mutat lebarnult bőrön is.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alexandra | Nail Artist (@thehotblend) által megosztott bejegyzés

Az éteri hatás megteremtéséhez itt egy krém színű géllakkalapra van szükség, amelyre egy krómhatású fedőlakk szükséges. „Én kétféle króm port keverek össze, hogy ezt az eredményt kapjam. Az elsőnek finom gyöngyházfénye van, míg a második inkább egyfajta fényvisszaverő króm por, amelynek erősebb a fedése is. A kettő kombinációja kifejezetten jellegzetes színeredményt ad, amely a fénytől függően változik is” – nyilatkozta Teleki Alexandra a The Hot Blendtől a vanília trendről a Vogue-nak.

Fotó: Instagram, Forrás: Vogue.com