Csodaszép Valentin-napi manikűrök, amiket a randi után is szívesen viselsz

2023. február 07.
Felejtsd el a tűzvörös körmöket vagy a tolakodó szív-matricákat: az idei Valentin-napra válassz ezek közül a szexi, bájos, mégis kifinomult manikűrök közül.
valentin-nap-korom

Sokan készülnek különleges manikűrrel a jeles alkalmakra, és természetesen a Valentin-nap is rengeteg körömtrendet ihletett. Ha idén szeretnél valamilyen különleges manikűrt a nagy randira, de nem akarsz túl csicsás vagy hivalkodó körmöket, az alábbi listán biztosan megtalálod a kedvencedet!

Rózsaszín cukormáz Hailey Bieber után

Hailey Bieber mindig utat mutat nekünk a körömtrendek útvesztőjében: ikonikus cukormáz-manikűrjét új szintre emelte, hogy Valentin-napi, rózsaszín csillogást kapjon.

Piruló körmök

Óriási TikTok-trendnek számít a blush nails, vagyis a púderes, pirosítós hatást idéző manikűr. Az alábbi, Valentin-napi verzióban a körmök közepére kerül a rózsáspiros szín, ami aztán mindkét irányba finoman, bársonyosan halványodik.

Szív küldi

Ha tényleg visszafogott, mégis bájos körmökre vágysz, készíts nude alapot, és dobd fel néhány apró, minimalista szív-matricával. A végeredmény játékos, különleges manikűr, amit a nagy randi után is szívesen viselünk majd.

Francia pirosban

A klasszikus francia manikűr örök kedvenc, Valentin-nap alkalmából azonban érdemes lehet feldobni a szerelem színével. A pirosra festett végek friss csavart adnak az örökérvényű trendnek, fejet hajtanak az ünnep előtt, miközben mégsem lesz túl csicsás a végeredmény.

Elegáns nude

Sosem foghatunk mellé az elegáns, klasszikus nude körmökkel. Egy randira kifejezetten jó választás lehet, hiszen ápolt hatást kelt, de azt mutatja, hogy nem vittük túlzásba a készülődést. Mindenképpen ügyeljünk rá, hogy tényleg a bőrszínűnknek megfelelő nude tónust válasszuk!

Forrás: Marie Claire Uk Fotó: