Madonna Ray of Light haja felturbózva tér vissza

2023. augusztus 18.
2023-ban újult erővel tér vissza Madonna Ray of Light videójában nagyot ment frizurája. Az enyhe hullámos, vöröses frizurát Madonna az 1998-as elődjéhez képest megújítva vetette be – egy bidé mellett ülve.
madonna-ray-of-light-haj

A hosszú, vöröses színben játszó, hullámos haj persze nem az egyetlen nagy dobása volt az énekesnőnek, aki a több mint négy évtizedes karrierje során szinte számtalan szépségkorszakot tudhat maga mögött. Az ikonikus frizurák, sminkek is stílusok széles tárházát vonultatta fel már nekünk, ezek közül pedig az 1998-ban, a Ray of Light videóban viselt haját, úgy látszik, újra felfedezte magának és a nagyközönségnek.

Ray of Light loknik

Augusztus 9-én az énekesnő több fotót is posztolt magáról az Instagramon, szinte egész estés vizuális programot nyújtva ezzel a rajongóknak. A portrék, részletfotók, teljes alakos képek között egy számunkra kiemelkedő is szerepelt, amely határozottan hajazott az énekesnő 25 évvel ezelőtti videoklipjében viselt göndör frizurára. Igaz, Madonna kicsit a 21. század trendjeire szabva, „platinaszőkésítve” viselte a hullámos, göndör tincseit, és hosszabb verzióba, feszesebb göndörre formázva a loknikat.

Képaláként csak annyit fűzött hozzá: „teljesen felöltözve, és nincs hova menni…………….👠 …….. de hamarosan, nagyon hamar utazom hozzátok”#celebrationtour – írta közelgő turnéjára utalva. A rajongók által várva várt koncerteket az énekesnő betegsége miatt kellett nem is olyan rég elhalasztani, aki most egy új frizurával csinált némi extra hírverést a hamarosan újra aktuális turnénak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés

A Ray of Light újragondolt verzióját mi mindenesetre már most imádjuk, és kíváncsian várjuk, hogy a fellépések során is beveti-e majd az énekesnő paróka, netán póthaj formájában.

Az biztos, hogy mindig számíthatunk Madonnától újabb, meghökkentő frizurákra. Tavaly a Tom Ford bemutatóján éppen, hogy egy Ray of Light-beli vöröst idéző, de hosszabb, egyenes frizurával sokkolt a New York Fashion Weeken.

A már jó ideje platinaszőke hajáról ismert Madonna egyébként korábban már kacérkodott jó pár árnyalattal: 1997 és 1998 között kipróbálta a rézvörös színt, amihez tavaly újra visszatért kis időre.  

 

Forrás: Allure