Leteszteltük: 3 kedvencünk a Krémmánia L’Oréal Monoboxból

2023. november 10.
A legújabb Krémmánia Beauty Box a L'Oréal Csoport népszerű márkáit tartalmazta. A kilenc szépségtermék közül mi is kiválasztottuk a kedvenceinket.

A legújabb Krémmánia Beauty Box ismét Monobox formátumot öltött. A doboz pedig a L’Oréal Csoport márkáinak sikertermékeivel telt meg: a L’Oréal Paris, a Garnier és a Mixa egyaránt képviseltette magát szépségtermékeivel. Ha esetleg lemaradtál, ne csüggedj, most egy játék keretében lehetőséged van megnyerni. Mi pedig mutatjuk, mi minden vár rád, és azt is elmondjuk, mit várhatsz a kozmetikumoktól.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Cryo Jelly Gélmaszk (27 g)

Egy arcmaszk csodákra képes. Ez a gélmaszk pedig hűsítő hatásával azonnal levett minket a lábunkról. Ne aggódj, nem fogsz fázni, így télen is tökéletes. A maszk intenzív hidratáló hatása pedig kétségkívül az egyik legjobb. Egészen jól illeszkedett az arcra, könnyű feltenni, megfelelő a mérete, és rengeteg hatóanyaggal van átitatva. A tasakban maradt gélt bátran vigyük fel kézzel a maszkra ráadásnak.

Mixa Niacinamide Glow Micellás Víz (400 ml)

A micellás víz kihagyhatatlan része az esti rutinunknak. Kiválóan eltávolítja a sminket és a szennyeződést is az arcbőrünkről. Ez a termék ráadásul egy kis pluszt is tartalmaz: bőrnyugtató hatóanyagokat, így igazán kíméletes. Nagyon szépen leviszi a sminket, szinte dörzsölnünk sem kell, tökéletesen megtisztítja a bőrt, és a végén a bőr nem lesz száraz, de nem is ragad. Ennek ellenére fontos, hogy micellás víz használata után mindig mossuk meg az arcunkat vízzel.

Garnier Skin Naturals Vitamin C Szérum (30 ml)

A C-vitaminos készítmények nagy kedvenceink. Ez a szérum azért is volt kellemes meglepetés, mert egyáltalán nem volt olajos az állaga. Fontos szempont, hiszen a készítményt a reggeli órákban érdemes alkalmazni. C-vitamin- és niaciamidtartalma eltünteti a pigmentfoltokat, a benne található szalicilsav elősegíti a bőr hámlását és ragyogóvá teszi azt. A bőrünk azonnal felszívta a szérumot, az állaga híg és opálos, a citromkivonat miatt pedig az illata igazán kellemes, enyhén citrusos.

Mit találsz még a dobozban? 

Garnier Pure Active Hidratáló Tisztító Gél (250 ml)

Opálosan áttetsző színű, megfelelően sűrű arctisztító, amely hialuronsavval, niacinamiddal és kaolinnal, azaz agyaggal (a felesleges faggyú eltávolítását segíti) gazdagított. Alaposan eltávolítja a bőrről a szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, ugyanakkor óvja a bőr védőrétegét. Könnyű lágy habot képez az arcmosáshoz, ráadásul illatmentes, így érzékeny bőrre is ajánlott.

L’Oreal Paris Telescopic Lift Szempillaspirál (9,9 ml)

Ez a bizonyos dupla horgos sörtéjű kefesor, amely a leírásban szerepel, a kefefej egyik oldalán helyezkedik el, a fej másik oldala pedig lapos. Használatának trükkje, hogy ezzel az ívelt oldallal érdemes nekiállni festeni a pillákat, a pillák tövétől, körben felfelé forgató mozdulattal mozgatva közben a kefét. 

L’Oreal Paris Revitalift Clinical Anti-UV Fluid SPF50+ (50 ml)

A mindennapos UV-sugárzás ellen ideális ez az 50 faktoros készítmény: antioxidáns C-vitaminnal segít a fotoaging megelőzésében, hidratálja a bőrt és fokozza a bőr ragyogását. Az E-vitamin antioxidáns hatású, míg a glicerin és hialuronsav a nedvesség pótlásáért felel.

L’Oreal Paris Revitalift Filler Szemkörnyékápoló Szérum (20 ml)

Golyós szemszérum, azaz a pálca végére három picike fémgörgő került – ennek köszönhetően tökéletesen masszírozhatjuk a szemkörnyéket és így juttathatjuk be a hatóanyagokat. Tiszta hialuronsavat, koffeint, niaciamidot és CG-vitamint tartalmaz, amelyek csökkentik a szemkörnyéki ráncokat és hidratálják a bőrt.
 

Ez az éjszakai szérum retinollal hat a mély ráncok ellen. A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő a ráncok korrigálására. Rendszeres használat esetén az eredmény nem marad el. 

Mixa Hyalurogel Szuper Szérum (30 ml)

Ez egy jól összerakott, kényelmes, kellemes hidratáló szérum. Szakértői összetevőkben erősen koncentrált 5% B3-vitamint, B5 provitamint és tiszta hialuronsavat tartalmaz, már akár az első használattól nyugtatja az érzékeny bőrt, csökkenti a kellemetlen és feszülő érzetet. Folyamatos, intenzív hidratálást biztosít akár 24 órán át, a nedvességgel láthatóan feltöltött bőrért.

Cikkajánló hozzáadásaTörlésSzerkesztés