Három kedvencünk a Krémmánia Monoboxból

2023. június 05.
Villámgyorsan elkapkodták a Krémmánia első Monobox szépségdobozát, mutatjuk, mi mindent rejtett a limitált kiadású Beauty Box.
Krémmánia Monobox

Egyáltalán nem lepődtünk meg, hogy Krémmánia Monobox fergeteges sikert aratott. A doboz ugyanis a Primőr kínálatából tartalmazott izgalmas szépségújdonságokat, így pillanatok alatt elfogyott.

Mutatjuk, hogy nekünk melyik három termék volt az abszolút kedvencünk. 

Essence Easy Brush Liner Szemhéjtus (0,7 ml)

Revox Lip Filler Hialuronsavas Ajakfeltöltő (12 ml)

Az ajkaink sem maradhatnak ki, hogy a legjobbat kapják. A Revox ajakfeltöltő szuper megoldás: fehér, krémes állagú, ferde applikátoros fejével pedig könnyű az ajkainkon eloszlatni. Ha felkentük, kis idő múlva jelentkezik egy bizsergő érzés, ami a filler hatást hozza elő. De nem kell félni, nem lesznek kétszer nagyobb ajkaink. Inkább csak hidratálótartalmának köszönhetően lesznek az ajkak optikailag teltebbek. Próbálj ki egy alternatív megoldást az invazív ajakfeltöltő módszerek helyett! A hialuronsav azonnali hidratáló hatással bír, csökkenti a finom vonalakat, miközben láthatóan teltebbé teszi az ajkakat. A tápláló olajokkal, antioxidánsokkal és anti-aging összetevőkkel gazdagított formula a volumennövelő hatás mellett az ajkak textúráját is javítja.

Tangle Teezer Mini Wet Detangler Sea Green (1 db)

Itt a nyár, remélhetőleg mind lassan elindulunk valahova nyaralni. A márka keféit régóta használom, de mindig probléma volt a méret, ha utaztam. Ez a mini méret tökéletes megoldás, valóban a nedves és törékeny haj szakértője. Egyedi kialakításának és a sörtéknek köszönhetően gyengéd, de hatékonyan és a legnagyobb gubancokat is kifésüli. Úgy, hogy közben csökkenti a haj töredezettségét.

Mit találsz még a csomagban?

Bondi Sands 1 Hour Express Arcpermet (70 ml)

Ez a kifejezetten arcra szánt, színezett önbarnító spray egész évben üde, napbarnított bőrt kölcsönöz napozás vagy szolárium használata nélkül, csupán egy óra alatt. A kettős hatású formula sötét és hosszan tartó barnulást biztosít. A könnyű önbarnító permet minden alkalmazás során hidratálja és ragyogóvá teszi a bőrt.

Bondi Sands Önbarnító Applikátor Kesztyű (1 db)

Az önbarnítás elengedhetetlen tartozéka a Bondi Sands Önbarnító Applikátor Kesztyű, amely lehetővé teszi a csíkmentes, makulátlan barnulást és a kezeket is megóvja az elszíneződéstől. Tökéletes kiegészítője a Bondi Sands 1 Hour Express Arcpermetnek.

Collistar Attivi Puri Hyaluronic Acid+Peptides Szemkörnyékápoló Krém (5 ml)

A dobozba került ez a prémium feszesítő szemkörnyékápoló krém is – az olasz nők kedvenc márkájától –, mely hatékonyan csökkenti a sötét karikákat, a szem alatti táskákat és a ráncokat, a fáradtság jeleit. Az innovatív kezelés megemeli a megereszkedett szemhéjakat és a szem körüli kontúrokat is definiálja. Néhány csepp elég, hogy tónusosabbá, simábbá és ragyogóbbá varázsolja a szem körüli puha és érzékeny bőrt. A márka termékeit keresd a Douglas üzleteiben vagy webshopjában.

Essence Shine Shine Shine Szájfény (5 ml)

A sima, finom textúra extrém csillogást és nedves hatást kölcsönöz az ajkaknak, a visszafogott barackos nude szín pedig egészen természetes hatást ad.

Essence The Highlighter Luminous Glow (9 g)

A dobozban találsz még egy szuper lágy highlightert is, ami lélegzetelállító ragyogást biztosít, és amely hihetetlenül természetesnek hat a finoman csillogó részecskéknek köszönhetően. A púder textúra kellemesen lágy és jól keverhető. A box a 02 Sunshowers árnyalatot rejti.

Marc Jacobs Perfect Eau de Toilette (1,2 ml)

Egy finom, ragyogóan virágos illatújdonságot is tettünk a boxba, amely önmagunk felvállalásának erejét ünnepli, és ami az alapillatot friss illatjegyek harmóniájával értelmezi újra. Az illat parfümőre a fehér virágcsokrot modern jegyek – rózsabors és keserűfű – váratlan csavarával álmodta meg. Az eredmény egy tündöklő, vidám, tiszta virágos illat, fás alappal és elegáns hatással. A márka termékeit keresd a Douglas üzleteiben vagy webshopjában.

Revolution Forever Flawless Flamingo Paletta (19,8 g)

Az izgalmas színekről ez a paletta gondoskodik! A forró rózsaszíntől a lágy pirosig és a mindenkit elkápráztató kékig, a 18 erősen pigmentált szemhéjfesték-árnyalattal a legszebb szemsminkeket készíthetjük el. Tartós, rózsaszín toll mintázatú fém palettába csomagolva, aranyos flamingóval a matt árnyalatokon.

Revolution Haircare Plex 10 Hajkötés Helyreállító Lamellás Víz (120 ml)

Egy igazán innovatív újdonságot is kipróbálhattok a mostani dobozunkban. A lamellás víz könnyed vizes alapú formulája helyreállítja a sérült hajat és fényes, puha eredményt hagy maga után. A Revolution Plex hármas molekulatömegű fehérjekaszkád-rendszere védi a hajat, fokozza annak ragyogását, megőrzi, erősíti és növeli a hajszín vitalitását. A márka termékeit keresd a Rossmann üzleteiben.

The Solution Hialuronsavas Hidratáló Testápoló (200 ml)

A krémmániások körében is népszerű The Solution testápoló a hialuronsav hidratáló tulajdonságait kihasználva magasabb szintre emeli a testápolást a tökéletesen ápolt bőr érdekében. A frissítő, vízmegtartó hatóanyaggal gazdagított testápoló magába zárja a nedvességet a napi szintű védelem biztosítása érdekében. A márka termékeit keresd a DM üzleteiben.
 
Promóció