Hamarosan érkezik a L’Oréal Monobox a Krémmániától

2023. október 24.
Október 26-án érkezik a Krémmánia és a L'Oréal közös szépségdoboza, amelyet esélyes, hogy pillanatok alatt elkapkodnak. A doboz nemcsak L'Oréal, de Garnier és Mixa újdonságokat is rejt, amiket most harmadáron szerezhetsz be.

Hogy pontosan mi került a 18. Krémmánia Beauty Boxba, az legyen még meglepetés, azt azonban máris elárulhatjuk, hogy a L’Oréal, a Garnier és a Mixa márkáktól összesen 9 terméket rejt a doboz, és minden kozmetikum normál kiszerelésű. Ezt tükrözi a szépségdoboz értéke is, amely ezúttal 40 891 Ft, ám az ára csak 13 990 Ft (+ postaköltség) lesz. Fontos megjegyezni, hogy a doboz egyszeri és extrán limitált mennyiségben lesz elérhető, és egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet, ezért érdemes résen lenni!

A Krémmánia Beauty Box október 26-án, csütörtökön 12 órától rendelhető az Animuson. Spoilerként pedig jöjjön egy összefoglaló a márkákról és termékeikről.

Garnier

 
  1. Épp csak megjelent a Garnier arctisztító újdonsága, a Krémmániások máris gondoskodtak róla, hogy bekerüljön a Beauty Boxba is. A készítmény alaposan eltávolítja a szennyeződéseket, összehúzza a pórusokat, ugyanakkor óvja a bőr védőrétegét. Minden arcápolási rutin elengedhetetlen kellékek.
  2. A dobozban egy arcmaszkot is találsz, amely innovatív összetevőinek köszönhetően nemcsak extra hidratálással kényezteti a bőrt, de felveszi a harcot a fáradtság jeleivel szemben is.
  3. Pigmentfoltokkal küzdesz? Esetlen jól jönne valami plusz anti-aging fronton is? Ha így van, jó hírrel szolgálhatunk. Bekerült egy olyan Garnier arcápoló is a szépségdobozba, mely aktív hatóanyagainak köszönhetően akár hat nap alatt képes csökkenteni a pigmentfoltok láthatóságát és támogatja a kollagénképződést is.

L’Oréal Paris

 
  1. A szemkörnyék ápolásáról sem feledkeztek meg a Krémmániás lányok, amihez egy L’Oréal Paris szérumot válogattak be a dobozba. Leírása szerint segít korrigálni a sötét karikákat és simítja a szemkörnyék ráncait, mindezt pedig a Krémmániára beérkezett vélemények is megerősítették.
  2. Anti-aging terén még egy arcápolóval számolhattok, erről azt érdemes tudni, hogy segít csökkenteni a finom és mély ráncokat is, valamint javítja az arcbőr hidratáltságát és rugalmasságát. Nem véletlenül, fő hatóanyaga egy igazi arcápolási nagyágyú, garantált, hogy imádni fogod!
  3. A gondosan ápolt bőr mellé néha nem is kell több egy minimális sminknél, pláne, ha reggel rohanásban vagyunk. A boxba ehhez egy igazi alapdarab dekorkozmetikum került, ráadásul egy kimondottan népszerű típus.
  4. A tudatos bőrápolók rutinjából nem hiányozhat a fényvédelem, így hát a szépségdobozból sem hiányozhat egy jó fényvédő. És tényleg nem akármilyen került bele, már tucatnyi kiváló értékelése van a Krémmánián, ha még nem próbáltad, élmény lesz letesztelned.

Mixa

 
  1. Bármilyen típusú a bőröd, megfelelő hidratálásra télen-nyáron szüksége van. A Mixa bőrápolója ebben segít, plusz nyugtatja az érzékeny bőrt és csökkenti a kellemetlen, feszülő érzetet.
  2. Sokszor írtunk már mi is róla, a tudatos bőrápolás a tiszta bőrnél kezdődik. Ehhez találhattok a boxban a Mixától is egy tisztító hatású terméket, ami bőrbarát módon fog segíteni ebben.