Leteszteltük: 3 kedvencünk az adventi Krémmánia Beauty Boxból

2022. december 07.
Az év utolsó, adventi tematikájú Krémmánia Beauty Boxában csupa-csupa ragyogó (vagy éppen ragyogást fokozó) ünnepi termék kapott helyet. Mutatjuk a három kedvencünket.

A legújabb Krémmánia Beauty Boxban olyan termékeket válogattak össze, amelyek segítenek az ünnepekre hangolódni és akár ajándéknak is ideálisak lehetnek.

kremmania-box

Ragyogás az arcnak

A C-vitaminos arcápolók az utóbbi években rendkívül felkapottá váltak, nem véletlenül. A C-vitamin egy kiváló anti-aging hatóanyag, ami amellett, hogy fokozza az antioxidáns védelmet, csökkenti a hiperpigmentációt és egy egészséges ragyogást ad a bőrnek. A boxban helyet kapó Revox Just C-Vitamin 2% szuszpenzió egy könnyű, és gyorsan beszívódó hidratáló, amit tökéletesen be lehet építeni a reggeli rutinunkba. Amellett, hogy hidratálja a bőrt, szépen fel is tölti, és egységesíti. Fényvédőzni és sminkelni is bátran lehet rá.

Ragyogás a testnek

Az adventi Krémmánia Beauty Boxban egy másik C-vitaminos termék is helyet kapott: a The Solution C-vitaminos ragyogásfokozó testápoló minden bőrtípusra alkalmas, és az ígérete szerint újjáéleszti a fakó, fáradt bőrt, és egészséges ragyogást biztosít neki. Egy könnyű, kellemes állagú, és friss citrusos illatú testápolóról van szó, amely nagyon gyorsan beszívódik a száraz bőrön is. Már az első használat után megbizonyosodhatunk róla, hogy az ígéretét valóban betartja: a bőrünket puhává, kellemes tapintásúvá és valóban ragyogóvá varázsolja.

Csillogás mindenekfelett

A csoki ihlette I Heart Revolution Chocolate szemhéjpaletta az ünnepi időszak igazi must have darabja! A palettában 16 gyönyörű, intenzív, pigmentált, csillogó szín kapott helyet, amelyekkel dolgozni is szuper egyszerű. Könnyen felvihetők, satírozhatók, eldolgozhatók és egyáltalán nem porolnak közben. A festék tartósságára sem lehet panasz: a nap végére sem kenődik vagy kopik le, és nem ül bele a gyűrődésekbe. A hétköznapokra, de egy ünnepi vacsorára is találhatunk rajta tökéletes árnyalatot.

Mit találsz még a dobozban?

Annabelle Minerals ásványi pigment (1 g)

asvanyi-pigment

Hogy még szebben ragyogjon a sminked a fa alatt, a box-ban került ez a drágakövek árnyalataiban pompázó, hozzájuk illő, apró fénylő szemcsékkel gazdagított, intenzív csillogású ásványi pigment. Nemcsak arcon, a test más területein is bátram használható. A GEMS kollekció öt különböző árnyalatából egyet-egyet találsz a dobozban.

Catrice körömlakk (5 ml vagy 1,5 ml)

Dobd fel a körmeidet ezzel a gyönyörű és ápolt hatást biztosító körömlakkal, ami a modern glamúr érzését hozza el a téli szezonra. A box elegáns nude vagy izgalmas glitter hatású árnyalatok közül tartalmaz egy-egy félét.

Essence ajakrúzs (3,5 g vagy 3 ml)

A száj sminkjéről ebben a box-ban a z essence gondoskodik, mégpedig visszafogott, mégis elegáns, natúr színekkell. A dobozunkban vagy egy ultra hosszan tartó folyékony ajakrúzst vagy egy magas fedésű, lány érzetet nyújtó rúzst találsz. Mind a kettő sok jó értékelést zsebelt be a Krémmánián.

Essence Soft&Precise ajakceruza (0,78 g)

Hogy igazán tökéletes legyen a végeredmény, a dobozbab található piha és precíz ajakceruzák tökéletesen kiemelik az ajkakat. A bársonyosan matt felületű, selymes textúra magas színintenzitást kínál, rendkívül könnyen felvihető és abszolút precíz ajakkontúrokat hoz létre. A dobozok kétféle árnyalat közül rejtenek egy-egy félét.

Lancome Teint Idole Ultra Wear alapozó SPF15 (5 ml)

Tettek egy pár használatra elegendő mintát a dobozunkba a Krémmánia egyik legnépszerűbb luxus alapozójából is. Ez az olajmentes, könnyed alapozó kellemes viseletet nyújt, hagyja a bőrt lélegezni és nem tömíti el a pórusokat. Könnyedén elfedi a bőrhibákat és természetes, matt hatást eredményez, kifényesedés nélkül.

N.A.E. Graziositá ráncfeltöltő nappali arckrém (50 ml)

Akár magunknak, de akár ajándéknak is tökéletes lehet a Graziositá ráncfeltöltő nappali arckrém, mely természetes eredetű összetevőivel a hagyományos olasz gyógynövényes szépségápolás megtestesítője. A könnyed állagú, gyorsan beszívódó krém segít feltölteni és kisimítani a ráncokat a fiatalabb kinézetű arcbőrért.

Yves Rocher karácsonyi tusfürdő koncentrátum (100 ml)

Az Yves Rocher idei karácsonyi kollekciójának illatait hozták el a márka népszerű koncentrált tusfürdőivel. Egy ilyen kiszerelés 40 fürdéshez elegendő, azaz ugyanannyihoz, mint egy 400 ml-es normál tusfürdő. A dobozok kétféle karácsonyi illatvariáns közül rejtenek egy-egy félét.

Olvass tovább!