Ünnepi sminkek – werkvideó egy adventi fotózásról

2023. december 12.
Szinte hihetetlen, de ismét eltelt egy év, és Páll Adrienn már a 2023-as év legmenőbb ünnepi sminkjeivel készül nekünk. A fotózás pillanataiból egy előzetes werkvideót is megosztott velünk, amelyhez ízelítőként két tavalyi kedvenc makeup fotónkat is felelevenítjük a csütörtökön megjelenő, idei adventi sminkinspirációk kapcsán.
unnepi-sminkek-werkvideo

Adrienn és csapata már javában dolgozik a csütörtökön megjelenő, idei ünnepi sminkinspirációs posztjának utolsó „simításain”, addig is pedig egy kis kedvcsinálóként egy, a kulisszák mögött forgatott werkvideóval jelentkezik nektek. 

Adrienn szerint a „mit vegyek fel”, „hogy lenne a legjobb a hajam” és „milyen karácsonyi smink passzolna hozzám” dilemmakör sok nő számára teherként jelenik meg, leginkább azért, mert szűkös az időnk magunkra. „Hát legyen idén ez másképp. Ajándékozd meg magad a pemperézés mámorával és zsebeld be cserébe az elragadtatott pillantásokat” – írta akkori posztjában, amelyhez az NSM senior team által készített karácsonyi sminkötletek mellett csodás ruhákat és karácsonyi frizuraötleteket is mellékelt, hogy segítsen komplexebben rálátni a tetőtől talpig kitalált lookra.

2022 kedvenc adventi inspirációból mi most kettőt elevenítünk fel, csütörtökön pedig érkezünk Adrienn legfrissebb, 2023-as ünnepi sminkinspirációs posztjával!

2022 kedvenc karácsonyi sminkje –

Korallos gyönyörűség

legszebb-karacsonyi-sminkek

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Lilla – Face Model Management, Ruha: Merő Péter, Kiegészítő: HoF – Home of Fashion – Oh My Pearl, Smink: Czikk Luca – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

legszebb-karacsonyi-sminkekFotó: Jámbor Zsófia, Modell: Lilla – Face Model Management, Ruha: Merő Péter, Kiegészítő: HoF – Home of Fashion – Oh My Pearl, Smink: Czikk Luca – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

Kedvenc 2022-es szilveszteri inspirációnk: Angelique

Lili angyali szépségét egy monokróm arcfestés emeli ki, melynek a főszereplője egy – a bőrével harmóniában lévő – középbarna tónus. A szilveszteri smink pikantériáját a matt szemhéjpúderhez társított bézs csillámpor és a hosszan húzott tusvonal adja. Az arc ragyogását a sok highlighter eredményezi, mely az orrcsúcson sem maradhat el idén. Aki dús szemöldökkel rendelkezik, ne habozzon, és fésülje minél vastagabbra.

 legszebb-szilveszteri-smink

legszebb-szilveszteri-smink

Fotó: Jámbor Zsófia, Modell: Deák Lili, Ruha: Merő Péter, Smink: Páll Adrienn, Haj: Lencsés Dóra