Az 5 legtrendibb szilveszteri smink

2020. december 28.
Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője az idei szilveszterre öt varázslatos sminkötletet hozott nektek.

Az már biztos, hogy az idei év utolsó napján szűk körben koccinthatunk. De visszatart ez bárkit attól, hogy kicsinosítsa magát? Én úgy vagyok ezzel, hogy ki nem hagynám a lehetőségét annak, hogy az egyik kedvenc hobbimmal töltsem az időm. Játéknak élem meg a készülődést, egy újabb esélynek arra, hogy kiélvezzem nőiségem sokszínűségét. Mennyi karakter, mennyi hangulat, mennyi érzelem válhat olvasható jellé a külsőmön keresztül? Néha még én is elcsodálkozom, pedig több mint 25 éve szerves része az életemnek a sminkelés és a szépségtanácsadás. A divat és a köré csoportosult iparágak mind a megújulás izgalmát hozzák el nekünk.

szilveszteri smink Páll Adrienn

Láttad már?

Hát éljünk vele, üljünk fel a szárnyára, és varázsoljuk el magunkat egy olyan szerepbe, amelyben aznap a legjobban éreznénk magunkat. Nézzük, hány módon lehet szép ugyanaz a modell.

Íme, Kamilla 5 arca. Te melyiket választanád?

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Kiss Kamilla, smink/styling: Nagy Annamária, haj: Lencsés Dóra

Neo Marilyn

A Hollywoodban született örök klasszikus look a tusvonallal, a szemhéj 3D-s árnyékolásával és a rendhagyó fukszia glossy rúzzsal biztos befutó a pasiknál.

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Kiss Kamilla, smink/styling: Domak Fanni, haj: Lencsés Dóra

Gothic Charm

A szinte feketébe húzó csillámos ajak, a letisztult, kontúrozott bőrkép és a lágyan kifestett natúr színekben pompázó szemsmink „a könnyen nem adom magam” hatás kedvelőinek lehet tuti befutó választás.
fotó: Jámbor Zsófia, modell: Kiss Kamilla, smink/styling: Szerényi Viktória, haj: Lencsés Dóra

Techno Queen

Fémesen csillogó, rézsútosan nyújtott macskaszemek; a partisminkek igazi gyöngyszeme. Ez a futurisztikus hangulatú, szemhangsúlyos kiemelés a New York-i 5th Avenue életérzését sugallja.

fotó: Jámbor Zsófia, modell: Kiss Kamilla, smink/styling: Baki Rebeka, haj: Lencsés Dóra

Urban Glam

A poposan frivol, színes smink az agyonzselézett, vizes hatású frizurával egy nagy visszatérése a ’80-as évek „új hullámának”. Egyszerre lehetsz általa lázadó, konvencióktól mentes, ugyanakkor elragadó és emancipált nő.

fotó: Hajas Orsolya, modell: Kiss Kamilla, ruha: Home of Fashion – Havrán, ékszer: Home of Fashion – Wessely Jewel, smink/styling: Páll Adrienn, haj: Csiszer Katalin

Goddess Glow

Művészi és kísérletező, de semmiképp sem mindennapi imázs. Azoknak a jó kézügyességű és kreatív csajoknak ajánlom, akik ezúttal a sminkben élnék ki magukat. Varázsoljatok istennőt magatokból a metálfólia és a műszempilla-ragasztó segítségével.

Ha további inspirációkra vágysz, görgess végig tanulóink vizsgasminkjein.

BUÉK!