Beyoncé zöld szemsminkje piros körömlakkal sem karácsonyi

2023. augusztus 31.
A legtöbben legfeljebb december második felében vetjük be a zöld-piros színkombinációt a sminkekben. Úgy tűnik, Beyoncé azon kevesek egyike, akik az adventi szezonon kívül is sikkesen, és nem kifejezetten „karácsonyi” stílusban tudják viselni ezt a kombinációt.

Beyoncé Renaissance turnéja óriási hírverést kap mostanában, sokat hallottunk már a színpadi látványról, az előadás dinamikájáról, sőt az elektronikai malőrökről is, de smink téren is vannak izgalmak, vagyis izgalmas választások. Mi most a koncertturné kulisszái mögé és elé belesve jövünk egy izgalmas, pontosabban szerintünk káprázatos sminkkel. Sokak szerint Beyoncé estjei minden egyes alkalommal csak egyre magasabbra teszik a lécet, de az atlantai show-n villantott piros-zöld sminkjét sokak szerint nehéz lesz überelni.

Az augusztus 11-én az énekesnő egy csillogó zöld szemhéjfestékkel és hozzá izzó piros manikűrrel állt színpadra, amelynél sokkal alkalmibb kombinációt már nehéz lesz villantania a sztár sminkesének.

Az Atlantában színpadra álló híresség lenyűgöző fényes ruhába öltözött, a Nickelodeon slime-jára, a neonszínű masszára emlékeztető kivágásokkal. A világsztár sminkese, Rokael többféle zöld árnyalatot is felvitt Beyoncé szemhéjaira, ezzel is visszakacsintva a színpadon viselt kreáció színére. Sötétebb olívazöld mellett helyett kapott a sminkjében egy adag lime-zöld is – mindez csillogó formában. A sminkmester a makeup-ot némi arannyal is feldobta, a belső szemzugba felvíve, extrán ünnepivé téve a sminket. Ha hasonló színvilággal készítenénk magunknak szemsminket, megpróbálkozhatunk az E.L.F. Hot Jalapeno Bite Size Eye Shadow palettájával vagy a ColourPop Fresh Greens Shadow válogatásával.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

R O K A E L (@rokaelbeauty) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő színpadi sminkjében a csillogás ezzel még nem ért véget, hiszen Beyoncét gyakorlatilag tetőtől talpig csillámhegy borította. Rokael csillogó pigmentet vitt fel az orrhegyére és az arccsontjára is, a megjelenést pedig egy tompább árnyalatú rózsaszín rúzzsal és rózsaszín pírrel egészítette ki.

Vörös körmök

A vörös és a zöld párosítás jellemzően a karácsonyt, vagy legalábbis a karácsonyfát, a Mikulást és az elfeket idézi meg legtöbbünkben, de Beyoncé nem félt ettől az adventi életérzéstől vagy egy esetleges karácsonyias sminktől. Vörös körmével sem vitte el karácsonyi buli irányba a színpadi show-t, rövid hegyű, élénk, klasszikus vörös árnyalatú manikűrje csak egy izgalmas csavar volt a különleges lookjában. Ha te is hasonlót szeretnél, választhatod az OPI Big Apple Red árnyalatát, vagy a Jin Soon Nail Polish Vanity névre keresztelt kiadását.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images