A legjobb bőrszépítő étrend-kiegészítők

2024. február 09.
A bőrünknek külső-belső hidratálásra van szüksége ahhoz, hogy sokáig sima és selymes maradjon. A hialuronsavas bőrszépítő étrend-kiegészítők tökéletes munkát végeznek ezen a téren.
borszepito-hialuronsavas-etrendkiegeszitok

Az utóbbi években a rugalmasságot adó kollagén volt a bőrszépítő étrend-kiegészítők sztárösszetevője, ám a legújabb kutatások szerint a hialuronsav – amely a kozmetikumpiacot már meghódította – is helyet érdemel a szépségarzenálunkban: a hatása kapszulába zárva is rendkívül látványos.

Harmatos hatás

A dewy skin, azaz a harmatosan üde bőr eléréséhez nemcsak megfelelő kozmetikumok kellenek, egy bőrszépítő étrend-kiegészítő is jól jöhet. A Hush & Hush SkinCapsule Hydrate+ vegán, növényi alapú hialuronsavat tartalmaz, segít feltölteni a bőrt és meg is tartani a nedvességet. Emellett aloe vera, gyulladáscsökkentő koreai vörös ginzeng és fitoceramid-komplex is található az összetevők között.
25 450 Ft

Aktív és ragyogó

Kimondottan a nők igényeire fókuszálva, egymást erősítő összetevőkkel alkotta meg a Nutriversum a Hyaluron Heaven narancsízű étrendkiegészítő-italport: a hialuronsav hatását B-vitamin-komplex, cink, ashwagandhakivonat, kollagén és C-vitamin fokozza. A zöldtea-kivonat pedig az egész napos frissességhez járul hozzá.
6490 Ft

borszepito-hialuronsavas-etrendkiegeszitok

Feljövőben vannak a hialuronsavas étrend-kiegészítők

Kollagénnel kombinálva

Kiemelkedő mennyiségű kollagént és hialuronsavat tartalmaz a Biotech frissített összetételű Hyaluronic & Collagen kapszulája. A benne lévő C- és A-vitaminok hozzájárulnak a bőr szépségének megőrzéséhez, plusz a kollagén felépítésében részt vevő fontos aminosavakat is rejt a formula.
8990 Ft

Tiszta dózis

Ha valakinek megvannak a bevált étrend-kiegészítői, de üdébb bőrre vágyik, akkor érdemes a tiszta hialuronkészítmények és bőrszépítő étrend-kiegészítők után nyúlni. A Body Select kapszulák napi adagja 600 mg hatóanyaggal a bőrszépítésen túl az ízületek megfelelő működéséhez is nagyban hozzájárul – intenzív sportolás esetén különösen jól jöhet.
4490 Ft

Fotó: Getty Images

Ez a cikk a Marie Claire korábbi lapszámában is megjelent.