A legjobb húsvéti szépségajándékok

2024. március 28.
Csoki helyett érdemes izgalmas tavaszi szépségajándékokat vagy akár apróbb, a rutinba illeszthető új kedvenceket elrejteni a fűben azoknak, akik a szépségápolás szerelmesei. Megnéztük, mi minden közül válogathatunk idén, ha húsvéti szépségajándékokkal készülnénk.
husveti-szepsegajandekok

Tavasszal a szépségápolás iránti igény is ki virágzik, sokan újult erővel állnak neki a neki a napi szépségrutin követésének, és keresik az új tápláló, szépítő vagy éppen bőrvédő kedvenceket. Előtérbe kerülnek azok a termékek is, amelyek frissítik és újraélesztik a bőrt, de a hangulatjavító újdonságok is szépen fogynak a polcokról.

Éppen ezért nem véletlen, hogy ma már a szépségmárkák között is akadnak, akik külön húsvéti szépségajándék témákkal, kollekciókkal készülnek, de persze ettől függetlenül is rengeteg olyan szépségajándékot találunk a kínálatban, amelyekkel örömet szerezhetünk.

Húsvéti ajándéktippek

A tavaszi-nyári nyári szezon előtt a praktikum jegyében jöhetnek a fényvédő krémek és a hidratálók, és ugyanígy a tavaszi illatok, vagy éppen csokitojások helyett a sokszínűség jegyében néhány izgalmas, tavaszias árnyalatú körömlakk.

A SPF, a tavaszi illatok, kényeztető textúrák – akár egy jó lapmaszk vagy testápoló formájában – tökéletesen beleilleszkednek a tavaszi, húsvéti szépségajándék tematikába. Ha pedig pontosan ismerjük a megajándékozni kívánt személy ízlését, vágyait, akkor színes sminktermékeket is elrejthetünk a fűben. Rengeteg tavaszi árnyalatot felvonultató, vidám újdonság jelent meg már eddig is a piacon – legyen szó a könnyedebb, élénkebb színekkel készült szemhéjpúderekről, rúzsokról vagy arcpirosítókról.

A belső szépség jegyében is választhatunk ma már „húsvéti szépségajándékot” – ebben a szekcióban is széles a kínálat: a haj- és köröm egészségét, szépségét fokozó finom gumicukrokat, kollagénes italporokat vagy akár egy finom, fehérjedús proteinmixet is elrejthetünk a fűben – az alternatív szépségápolás, az örömszerzés és a gondoskodás jegyében.

Collistar Attivi Puri Retinol + Panthenol Drops Szérum
Igazi kis kecses atomerőmű. Sikkesen megbújhat a fűben, majd hosszútávon és meglepő erővel dolgozhat - a bőr szépségén. Az olasz márka széruma nem viccel. Csodaszépen csökkenti a kipirosodást, bőrmegújító és mindemellett minimalizálja a ráncokat, javítja a bőr textúráját. Az érzékeny bőrön is melepően gyengéden, és érezhetően jól telejesít. Utóbbiért hála a benne lévő panthenolnak, amely enyhíti a bőrpírt és segít regenerálni a bőr védőrétegét.
Lush Golden Egg fürdőbomba
Kényeztesd a szeretteidet egy aranyat érő, tojásba rejtett luxusfürdővel. A Lush egy sor húsvéti indulóval készült idén is, de a mi kedvencünk ez az elegáns, pompásan édes-mézes illatú, vegán szépség. A fürdőbomba és a fürdőolaj találkozása, karamellás illatú, és a benne lévő fair trade bio kakaóvajnak köszönhetően szikrázó puhaságot nyújt.
Clarins Total Cleansing Oil sminklemosó olaj
Szuper választás, húsvéti ajándékként is - és nem csak a ragyogó, aranysárga színe miatt. Zseniális választás, ha olyan személynek vesszük, aki örömmel és gyakran sminkel. Tényleg olyan lemosó, amely hatékonyan eltávolítja az összes sminket, még a vízállót is. És ami a hab a tortán, emellett tökéletesen selymes bőrt hagy maga után, amely készen áll a további ápolásra. Nem vált ki zsíros érzést, nem tömíti el a pórusokat és nem károsítja a bőr természetes védőrétegét sem. Igazi atombiztos induló a sminklemosók világában.
NIVEA Skin Detox szérummal átitatott fátyolmaszk
Stílusosan zöld, és mesésen jótékony. A méregtelenítő textilmaszk hatékony szérumot tartalmaz fekete szénnel és fekete teával és alig 10 perc alatt mélyen kitisztítja a pórusokat, méregteleníti a bőrt, eltávolítja a mindennapi szennyeződéseket és a bőrt felfrissülten és tökéletesen tisztán hagyja. A praktikus, mégis kényeztető szépségajándékok sorát erősíti, amelyekkel könnyedén kifejezhetjük törődésünket.
Essa Collagen Drink Powder kollagén
A 98%-os fehérjetartalmú, kiváló minőségű és tiszta, hidrolizált kollagént tartalmazó italpor komplex módon szépít. A hozzáadott C-vitamin a test természetes kollagén termelését serkenti, az E-vitamin tartalom pedig segíti a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmét. Hatóanyagainak köszönhetően a bőr élettel telibbé, feszesebbé, fiatalosabbá válik, a sportolás során igénybe vett izületek pedig épek maradnak.
Hairburst rágható hajvitamin
Apró és finom hajvitamin, amely biotint, szelént és cinket tartalmat. Napi két kapszula láthatóan javítja az elvékonyodott hajszálakat, megakadályozza a töredezést és serkenti a haj növekedését. Azoknak lehet jó választás, akik hasznos, belülről szépítő ajándékot keresnek. Szépen kezeli a hajritkulást vagy hajhullást, ráadásul kizárólag természetes színezékkel és aromával készült.
Mogyi Protein Mix
Az állati fehérjék túlfogyasztása jellemző a magyarokra, holott fele-fele arányban ajánlott növényi és állati forrásból bevinni a proteint a szakértők szerint. Ez a pirított földimogyoró, kesudió, mandula, tökmag és szójabab mix az egészségtudatos életmód követésébe beilleszthető finomság, nem csak csemegeként, hanem a belülről való táplálás, szépítés frontján is örömet szerezhetünk vele a fűben elrejtve. A Protein Mix 32%-os fehérjetartalmával ráadásul a sportos mindennapokba is tökéletesen passzol, mint tápanyagban gazdag nasi vagy növényi fehérjeforrás.
invisibobble Sprunchie Easter Cotton Candy hajgumik
A praktikus invisibobble Sprunchie Easter Cotton Candy hajkiegészítőkből rögtön kettő érkezik duóban, nyuszifülekkel felszerelkezve tökéletesebbé téve a frizurát. A cuki hajgumik garantáltan feldobják a kedved és a hajad, és ami a legtutibb, fixen megmaradnak a helyükön. További piros pont jár esetükben a profizmus és hajkímélés terén, nem hagynak ugyanis benyomódást a hajon.
Image MD Helyreállító C vitaminos szérum
Az erős C-vitaminos arcszérum klinikailag bizonyítottan javítja a ráncok megjelenését, a pigmentációt és a feszességet. Ez az orvos által kifejlesztett napi használatra szánt védő szérum segít élénkíteni, finomítani a bőrt, és helyreállítani a feszességét, simaságát és rugalmasságát. Akkor érdemes ezt választanunk, ha tényleg maximális hatékonysággal dolgozó arcápolót keresünk - mindezt lényeztető textúrával. A szérum könnyű formula narancsolaj illatával erőteljesen sugárzó fényt és puha, harmatos megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Rose Day SPF 30 nappali arckrém
Az érett bőr kedvence lehet a márka új, gyönyörű formában piacra állított újdonsága. A fényvédővel gazdagított krém aktív hatóanyagai a thiamidol, kollagén-elasztin komplex és hialuronsav bombabiztos hármasa. A thiamidol a sötét foltokkal harcol, az arctiin és kreatin kombinációja a kollagéntermelésért, a hialuronsav pedig a hidratálásért felelősek. Az intenzíven tápláló rózsaszín formula egészséges üde ragyogást varázsol a szeretteink arcára, ráadásul az Eucerin a fenntarthatósági elveket szem előtt tartva az eco-fill kapszularendszert követi a terméknél. A benne lévő tartály újrahasznosítható, az üvegtégely pedig újratölthető.
La Roche-Posay MELA B3 szérum
Ez a szérum igazi jolly joker, amely a bőr különböző pigmentációs zavarai - májfoltok, egyenetlen arcszín, pattanások után maradt foltok terén (is) alkot nagyot. Önmagában vagy krémekkel kombinálva is használható, minden bőrtípusra, nőknek és férfiaknak egyaránt tökéletes. A La Roche-Posay legújabb innovációja, a MELA B3 szérum az új hatóanyag segítségével úgy harcol a hiperpigmentáció ellen, mint még soha: egyedülálló hatásmechanizmusa megállítja a felesleges melanint, mielőtt az nyomot hagyna a bőrön. Ez a „hatóanyagbomba” ezen kívül tartalmaz 10% B3-vitamint (niacinamidot), és még 7 másik speciális hatóanyagot is. Igazi különlegesség a bőrápolásban. Tapasztalt eredmény akár már 1 hét után.
essence make beauty fun szemhéjpaletta
Nemcsak a csokitojás és csokinyuszi gyűjtés lehet szuper izgalmas kaland, hanem az essence új, tavaszias színorgiát ígérő szemhéjpalettája is. A szivárványszínekben pompázó készlet 18 erősen pigmentált árnyalatot kínál, a lágy rozétól a meleg aranyon át, a sárga és narancssárga árnyalatokig, valamint az ezüst, türkiz, lila és zöld tónusokig.
Revolution X Willy Wonka Highlighter - Good Egg Bad Egg
A szezonális kiadás igazi gyönyörűség... A hosszantartó, magas minőségű highlighter könnyedén eldolgozható, kifejezetten praktikus, de a szépségéről is tudnánk ódákat zengeni. Apró csillámokat tartalmaz, így a smink téren a csillogó hatás kedvelőinek lehet szuper ajándék.

Fotó: Getty Images