A legzabálnivalóbb húsvéti körmök

2024. március 22.
A tökéletes húsvéti köröm alapja nem más, mint egy vibráló, élénk tavaszi körömlakkszín, de ha igazán nagyot szeretnénk alakítani húsvéti manikűr téren, bátran vállaljuk be az ünnephez kapcsolódó vidám mintákat – nyuszikat, tojásokat vagy kiscsibéket is.
husvéti-kormok

Ha a húsvéti ünnepet a manikűrön szeretnénk hangsúlyozni, akkor rengeteg imádni való szín és cuki minta közül választhatunk. Ilyenkor jöhetnek a tavaszi színek minden mennyiségben, minél élénkebb árnyalatú a körömlakk, annál jobb.

Húsvéti körömszínek

A húsvéti köröm ideális esetben magán viseli a tavasz friss leheletét. Szuper választás a pasztell színek közül akár a halvány rózsaszín, a csibesárga, a lila, de a világoskék is.

Azoknak, akik szeretik az intenzívebb árnyalatokat, egy élénk, a friss fűre hajazó zöld, de a korall és a barack is jó választás lehet. Ha mindenképpen klasszikus és elegáns húsvéti körömre vágyunk, gond nélkül bevállalhatunk egy arany-fehér vagy arany, plusz egy tavaszias színkombinációt is. Nem kifejezetten.a játékos vonalon mozog, de az ünnepi hangulattal mindenképp összhangban van.

@rachellefivas

Easter Nail Inspo for gel nail lovers 🐰💕Go follow these talented nail techs on instagram! #shortnails #nailinspo #nailtech #gelx #biab #springnailinspo #2024nails #easternails #nailtrends #instagramnails

♬ Crush – HËXĖ

Minták terén pedig tényleg szárnyalhat a képzeletünk, a húsvéti köröm szekcióba ugyanis egészen sok minden belefér. Színes tojások, cuki (csoki)nyuszik, tavaszi virágok, csíkok és pöttyök fűthetnek be a húsvéti köröm tematikának. 

Persze előfordulhat, hogy nem akarunk ennyire egyértelműek lenni, vagy hogy éppen kitolnánk a húsvéti körmünk viselhetőségét hosszabban is. Egy jó kis általános tavaszi manikűr jó megoldás lehet erre, dekorálja cukorka, vagy bármilyen, a szezont idéző motívum, matrica. Amennyiben egyik sem meggyőző, akkor virágok, madarak, pillangók is megidézhetik a húsvéti körmeinken az újjászületés érzését.

Következzenek a kedvenc húsvéti köröm inspirációink!

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olive & June (@oliveandjune) által megosztott bejegyzés

@nails.unstoppable

Easter Day nail inspo 2024 #nailsunstoppable #easteregg #easterday #easter #easternails #easter2024 #spring #nails #nailart #manicure #nailsoftheday #gelnails #beauty #nailsart #nail #nailsdesign #naildesign #nailsonfleek #nailtech #acrylicnails #nailstagram #naildesigns #nailsnailsnails #instanails #nailstyle #nailartist #nailpolish #nailinspo #inspire #nailswag #gelpolish #love #unhas #glitternails #gel #springnails #springnailinspo #springnailideas #springnails2024 #longnails #nailsalon #nailporn #pedicure #explorepage #nailaddict #fashion #makeup #unhasdecoradas #nailpro #as #instagood #hair #nailsaddict #naturalnails #beautiful #coffinnails #explore #ombrenails #nailsinspiration #nailsmagazine #glitter #naillove #art #unhaslindas #unhasdegel #instagram #frenchnails #unhasdasemana #shortnails #squarenails #april #april2024 #aprilnails #bunnynails #rabbitnails

♬ Whatever She Wants – Bryson Tiller

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jenn Tibbitts (@thenailpolishsh3lf)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

MELOO | Neonail | Semilac | Indigo | .. (@meloo_nails) által megosztott bejegyzés

@fiepedersen.dk

𝐓𝐨𝐨 𝐬𝐨𝐨𝐧 𝐟𝐨𝐫 𝐞𝐚𝐬𝐭𝐞𝐫 𝐧𝐚𝐢𝐥𝐬 ? 💖🐰 @Magpie Beauty #easternails #bunny #kawaii #easter #spring #gelnails #nails #nailart #pastelnails

♬ Good Life (feat. Elderbrook) – Good Life

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

OPI (@opi) által megosztott bejegyzés

@lightslacquer

this matte skittle mani is simple and perfect for Easter🐣 products used: Misfit Toys, Candy Girl, 52 Chevy, Banana Split and Let Them Eat Cake💅#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #nailsathome #diynailsathome #easynails #easynailsathome #almondnails #easter #easternails #pastel #pastelnails #mattenails #skittlenails

♬ dancin – esmée

Fotó: Getty Images