A legcukibb húsvéti szépségboxok

2020. április 07.
Nemrég egy válogatásban szedtük össze nektek a legaranyosabb, a húsvéthoz szervesen kapcsolódó szépségújdonságokat, most pedig a lovebrands.hu csapatának komplett boxaival érkezünk. Vigyázat, a limitált, ünnepi szépségválogatások között nagyon cuki fülesek bújnak meg!

A hét praktikus és sokoldalú, online rendelhető lovebrands.hu box közül mi most két, kifejezetten húsvéti, nyuszifülekkel is tarkított kedvencünket mutatjuk be, amelyekben nemcsak többféle hasznos szépítőtermék bújik meg, hanem fenntartható koncepció is.

A szettekben lévő minőségi ajándékok ugyanis környezetbarát, műanyagmentes, 100%-ban újrahasznosított papírcsomagolásban érkeznek házhoz, amelyeknek a kibontása is igazi beautyélmény. Na, de lássuk a két húsvéti kedvencünket, pontosabban, hogy mi mindent is rejtenek!

Bunny box Standard

A válogatásban helyet kapott egy Original Tangle Teezer, amely kétfázisú fogainak köszönhetően nem húzza a hajat, fájdalom- és töredezésmentes fésülködést tesz lehetővé. A Revuele Relax Zöld arcmaszkjával felkészülhetsz a húsvétra, hogy bőröd pattanásoktól mentes, ragyogó legyen. Az I Heart Revolution Summer of Love pirosítójával és a 15 árnyalatú Makeup Revolution Reloaded szemhéjpúder-palettájával többféle színes, visszafogott sminket is készíthetsz magadnak. Mindezek mellett két kis húsvéti nyuszit is rejt a doboz, így ajándéknak is tökéletes lehet.

7990 Ft

Bunny box Prémium

A többfunkciós Physicians Formula Triple Rose Agyagos maszkot a speciális bőrproblémák kezelésére fejlesztették ki. A Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection szemhéjpúder-palettája 32 gazdagon pigmentált árnyalata közül biztosan megtalálja mindenki a hozzá való színeket. Az Artdeco All in One szempillaspirálja a bestseller szempillaspirál, dúsítja és precízen elválasztja a pillákat. A Tangle Teezer hajkefe természetesen ebből a dobozból sem maradhatott ki. A húsvéti prémiumdobozhoz ajándékba jár egy Jean Paul Gaultier Le Male & La Belle luxus férfi- és női illatpár, valamint egy magas, elegáns húsvéti nyuszi dekoráció is!

14 990 Ft

Láttad már?