Húsvéti szépségkedvencek, amiket szívesen látnánk a fűben

2021. március 23.
Azoknak, akik a húsvéti tojáskeresés címszó alatt szívesebben bukkannak elrejtett szépségajándékokra a közelgő ünnepkor, számos lehetőséget kínálnak a beautymárkák idén is. A tematikus szépségkínálatból következnek a 2021-es kedvenceink.

Nem is olyan rég még az adventi limitált beautykiadásokból szemezgettünk, és máris itt vannak a húsvéti kiadások. Április 4. ugyan még nincs a nyakunkon, de érdemes már most tisztában lenni a lehetőségeinkkel, ha éppen szépségterületről és nem csokifronton készülünk ajándékot adni vagy kapni idén.

Húsvéti boxparádé

Az idei húsvét a Lovebrandsnél a feltöltődésről és a kényeztetésről szól, és egészen kompakt formában oldották meg a szépségajándék témakört. A hatféle limitált „nyuszi ajándék” mind-mind az otthoni megszépülést segíti. Nekünk a hatos sorból – Collistar Tavaszi Testápoló Boksz – mellett a Physician’s Formula Rosé All Day Boxnál (20 296 Ft összértékű, de 14 999 Ft-ba kerülő csomag) remegett meg igazán a térdünk… Csupa tavaszias, rózsaillatú termék került itt egy csapatba. A boxban a márka hipoallergén, illatanyagmentes, állatkísérlet-mentes és klinikailag tesztelt szépségei sorakoznak, amelyekkel meseszép tavaszi sminkeket készíthetünk. A csomag „csúcsdísze” a Rosé All Day szérum, egy rózsavízzel dúsított, olajmentes, gyöngyházfényű formula, amely hidratál, segít feszesebbé és ragyogóbbá tenni a bőrünket – ráadásul szuperül előkészíti az arcbőrt a sminkelésre.

husveti-szepsegajandekok-ajandekotletek

Szín- és illatorgia

A tematikus kollekciókban az egyik legerősebb márka, a Lush az idén sem fogta vissza magát sem kreativitás, sem pedig a húsvéti, nyuszis témakört körbejáró ínycsiklandó illatú termékek terén. A legújabb vegán Lush húsvéti kollekció telis-tele van kényeztető indulókkal, idén tényleg egészen gazdag a kínálat színes és csillámos nyuszikban, parádés színű tojásokban, de a répás szappan és egy buborékfújó, habzó nárcisz sem maradt ki a sorból.

husveti-szepsegajandekok-ajandekotletekMi a Walter Bunny (3190 Ft) nevet viselő, zuhany alatti testvajat, amely gyengéd, csokoládés radír is egyben, biztosan örömmel látnánk a fűben, ahogyan a két bestseller Butterball fürdőbombát az arcában egyesítő Bunny Buttercheeks (2890 Ft) ajándékcsomagot is.

husveti-szepsegajandekok-ajandekotletek

Szögletes tojás

Az online vásárlás terén jártasoknak a Lookfantastic.com kínálatából a március 8-tól elérhető, arany díszítésű, rózsaszín „megatojás” lehet izgalmas darab. A válogatás egészen sokszínű, egy 100 ml-es Eve Lom gélbalzsam arclemosó, egy 200 ml-es Colourwow kalés koktél, egy 15 ml-es Elemis pro-collagen tengeri olaj, egy Diego Dalla Palmer rúzs 46-os árnyalatban és egy Kérastase hajápoló lapul benne a sokszínűség jegyében.

husveti-szepsegajandekok-ajandekotletek

Láttad már?