Victoria Beckham rendesen kigyúrta magát – elképesztő karizma lett

2023. szeptember 26.
Victoria Beckham egy lenyűgöző Instagram-poszttal jelentette be, hogy szépségszalonja szeptember 29-én illatkollekciót dob piacra. A fotón eszeveszett izmokkal feszít a divattervező.
victoria-beckham-szepsegrutin-morpheus8

A fotón a 49 éves divattervező egy fekete csipkemelltartóban pózol, a rajongók pedig rögtön kiszúrták, hogy Victoria Beckham mostanában rengeteg időt tölthet az edzőteremben, ugyanis hihetetlen izmos és tónusos lett az alakja.  A fotóhoz bronzos sminket választott, sötét füstös szemekkel és egy merész piros rúzzsal, illetve az arcát takaró neccfátyollal tette teljessé megjelenését.

Az egykori Spice Girl már régi motoros a divatszakmában, 2008-ban indította el saját divatmárkáját, 2019-ben pedig a Victoria Beckham Beautyval kezdett el sminktermékeket értékesíteni.

Nem Victoria Beckham az egyetlen, aki mostanában jelentős időt tölt az edzőtermek súlyzós részén, mutatjuk, kik növesztettek izmokat az utóbbi időben: 

Gisele Bündchen 

Bündchen mindig is izmos volt, most azonban elképesztő comb- és karizmokat dolgozott ki magának. Egy Miamiban található edzőteremnél kapták lencsevégre edzés után, az elképesztő képeket ITT lehet megnézni.

Jennifer Aniston 

Aniston nagyon odafigyel a sportra, kemény hasedzéséről már mi is beszámoltunk. A karizma mellett tónusos lábakkal is büszkélkedhet. 

Eva Longoria 

Eva Longoria imád mozogni, rendszeresen trambulinozik, jógázik, végez izomerősítő edzéseket. „Ha korán kell repülnöm valahova, és nincs időm előtte edzeni, akkor leszállás után biztos, hogy elmegyek legalább sétálni egyet, szükségem van a mozgásra!” – mondja. 

Forrás: DailyMail, Fotó: Getty Images