Érkezik a Krémmánia legújabb Beauty Box-a – telis-tele L’Oréal termékekkel!

2024. július 08.
A Krémmánia legújabb szépségdobozában a L’Oréal Paris, a Garnier és a Mixa szuper kencéi kaptak helyet.
Krémmánia Beauty Box Loreal

Második alkalommal jelenik meg Krémmánia Beauty Box a L’Oréal közreműködésével. Ebben a szépségdobozban olyan kozmetikumok kaptak helyet, amelyek segítségével egy teljes arcápolási rutint kialakíthatunk. A dobozban összesen kilenc terméket találhatunk, melyek mindegyike teljes méretű. 

A termékek összértéke 42 091 Ft lett, a doboz ára azonban ennek csak töredéke, 13 990 Ft (+ postaköltség). A legújabb Krémmánia Beauty Box egyszeri és extrán limitált mennyiségben lesz elérhető, egy vásárló pedig maximum egy dobozt rendelhet, így érdemes lesz résen lenni július 11-én csütörtökön 12:00-tól, amikor a Beauty Box debütál. Addig is, egy kis kedvcsináló arról, mi minden vár rátok:

Garnier

Három Garnier termék került a Krémmánia Beauty Boxba, közülük az egyik egy olyan kozmetikum, ami nem hiányozhat egyetlen tudatos bőrápoló rutinjából sem. Egy olyan fényvédő újdonságról van szó, ami remek értékeléseket gyűjtött eddig a Krémmánián. 

Mellette egy érzékeny bőrűek számára is ideális, illatmentes kozmetikum is érkezik, ami segítségetekre lehet a smink és a szennyeződések eltávolításában, ráadásul bőrnyugtató hatással is rendelkezik. 

A harmadig Garnier termék egy olyan arcápoló, ami az ígéretek szerint egész napos olajszabályozást és akár 48 órás hidratálást biztosít, miközben segít csökkenteni a bőrhibákat, így a bőr láthatóan simább és tisztább lesz.

L’Oreal Paris

Fényvédelemből sosem elég, ezért egy másik fényvédőt is találtok a boxban, mégpedig egy olyan UV-sugárzás elleni terméket, ami antioxidáns C-vitaminnal segít a photoaging megelőzésében. Mivel szuperül hidratálja a bőrt, arckrémként is tekinthettek rá, valamint szépen fokozza a bőr természetes ragyogását.

A L’Oréal Paris kedvelt kozmetikumai közül került ki az a könnyed állagú szérum is, ami a szemkörnyék ápolásában segíti majd a leendő szépségdoboz-tulajdonosokat. Segít korrigálni a sötét karikákat és simítja a szemkörnyék apróbb ráncait is. 

Jön a legújabb Krémmánia Beauty Box!

Jön a legújabb Krémmánia Beauty Box!

A márka egy olyan izgalmas, innovatív terméke is bekerült a dobozba, amelyet a professzionális hámlasztások ihlettek. Formulája segít csökkenteni a pórusokat, egységesíteni a bőrtónust és gyengéden hámlasztani a bőrfelszínt.

A negyedik L’Oréal Paris termék, amit a Beauty Box rejteget, egy dekorkozmetikum, ami a reggeli rohanásban lehet nagy segítségünkre. Könnyed, minimális sminket készíthetünk a segítségével villámgyorsan és egyszerűen.

Mixa

A Mixa két kozmetikuma közül az egyik egy olyan újdonság, ami nemrég olyan összetevőkkel gazdagodott, amik kiválóan kiegészítik egymást és nagyban hozzájárulnak az egészséges bőrkép eléréséhez, megőrzéséhez. A bőrápoló segít csökkenteni a felesleges faggyút, összehúzza a pórusokat és minimalizálja a pattanások megjelenését.

A kilencedik Beauty Box kozmetikum egy regeneráló hatású krém, ami olyan hatékony összetevőkkel tesz az extra száraz és igénybe vett bőr regenerálásáért és nyugtatásáért, mint a hidratáló glicerin és a regeneráló allantoin. 

Amit fontos tudni a Krémmánia Beauty Boxról

A szépség doboz kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft., a szépségdoboz csak az általa üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető. A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdéseitekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni: reklamacio@centralmediacsoport.hu