Mutatjuk a 3 kedvenc termékünket az új Krémmánia Beauty Boxból

2024. május 29.
Alighogy megjelent, rögtön el is kapkodták a Krémmánia legújabb Beauty Boxát. Ez persze nem is csoda: a Krémmánia limitált kiadású szépségdoboza ismét temérdek szuper kozmetikumot tartalmazott, ezúttal a Primőr márkáiból. Leteszteltük a termékeket, mutatjuk a 3 kedvencünket!
Krémmánia beauty box tesztelés

A Krémmánia 20. jubileumi Beauty Boxa ezúttal egy Monbox lett: a piacvezető, szépségápolási és kozmetikai termékeket forgalmazó cég, a Primőr újdonságai, valamint a Krémmánia kedvelt termékei kaptak helyet benne.

Mivel ez a Beauty Box lett minden idők legtöbb termékét tartalmazó szépségdoboza, a tesztelése a szokásosnál is izgalmasabbra és élvezetesebbre sikerült. Mutatjuk a mi 3 kedvenc termékünket!

Catrice Holiday Skin Luminous bronzosító

Krémmánia Beauty Box

Bár a nyár még ezután köszönt be, ezzel a krémes, kellemesen csillogó hatású bronzosítóval már most elérhetjük a napsütötte barnaságot. Puha, selymes állagának köszönhetően nagyon szépen, egyenletesen lehet felvinni a bőrre, úgy, hogy az összehatás is természetes, valamint egészséges képet mutat. További jó hír, hogy nem szárítja a bőrt, és egész nap fennmarad, nem kell attól félni, hogy néhány óra múlva kopni kezdene.

Revolution Rehab Coconut Restore sminkfixáló spray

Krémmánia Beauty Box

Ez a sminkfixáló spay kókuszdiókivonatot és ceramidot is tartalmaz, így nemcsak fixálni tudja a sminkünket, de a bőrünket is táplálja. Az ígéretét pedig be is tartja: a sminkünk valóban egész nap a helyén marad, nem kopik, nem csúszik le órák múlva sem. Ráadásul nem is kell sokat fújni belőle, hogy a smink tökéletes maradjon. Plusz jó hír, hogy az illata kifejezetten finom, és más fixálókkal ellentétben friss, könnyű érzést hagy az arcon. 

Revox B77 Plex hajvégápoló olaj

Krémmánia Beauty Box

Ez a hajvégápoló olaj koncentrált, mégis könnyed, és képes helyreállítani a sérült hajszerkezetet, csökkenti a további sérülések, illetve a töredezett végek kialakulásának kockázatát, valamint minimalizálja a bolyhosodást a haj elnehezítése nélkül. Valóban tökéletes ápolást nyújt a vékony szálú hajnak is: gyorsan beszívódik, így a tincsek sem ragadnak össze tőle. Az illata finom, a hajunk pedig selymessé, könnyen kifésülhetővé válik tőle.

Mit találsz még a dobozban?

Catrice Pro Desert Romance Slim Szemhéjpúder Paletta

Krémmánia Beauty Box

Ebben a prémiumminőségű palettában 14 magasan pigmentált szín található, melyeknek árnyalatait a sivatag ihlette. 

Catrice Dear Universe Instant Manicure

Krémmánia Beauty Box

Ez a sokunk tinikorát idéző termék olyan megjelenést kölcsönöz, mintha körömszalonban jártunk volna. Kettőt is rejt belőle a box.

Dr Irena Eris Clinic Way Extra Feszesítő Éjszakai Dermo-Maszk

Krémmánia Beauty Box

A márka arcápolója különleges feszesítő tulajdonságaival azonnal javítja a bőr megjelenését és állapotát. 

essence Lip Care Booster Éjszakai Ajakmaszk

Krémmánia Beauty Box

Ez a különleges éjszakai ajaktermék 10%-os zabtejkivonatnak köszönhetően segít táplálni és regenerálni az ajkakat, amíg te alszol. 

essence Stay 8H Matte Liquid Lipstick 

Krémmánia Beauty Box

A mostani box egy ultrahosszan tartó, 8 órás hatást ígérő ajakszínezőt is tartalmaz. 

essence Hydro Hero Under Eye Stick 

Krémmánia Beauty Box

A szemkörnyék hidratáltságának növelésére is gondoltak egy könnyen és gyorsan használható termék formájában. 

essence Sensitive But Wow Volume Szempillaspirál 

Krémmánia Beauty Box

Egy olyan must have sminkterméket is tettek a dobozba, mely érzékeny szemekhez és akár kontaktlencsét viselők számára is alkalmas. 

essence Disney The Lion King Szemhéjpúder Ecset

Krémmánia Beauty Box

Ez az Oroszlánkirály által inspirált sminkeszköz nélkülözhetetlen kellék lehet a tökéletes szemsmink rajongóinak.

Fekkai Apple Cider Triple Cleanse Sampon

Krémmánia Beauty Box

A mostani boxban egy olyan tisztító hajápoló is lapul, amely segít eltávolítani a hajápoló és hajformázó termékek lerakódásait, valamint a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket is. 

Revolution Pro Satin Matte Lip Stiletto

Krémmánia Beauty Box

Ebből az ajaksminkből már egy réteg teljes fedést és kellemes színt hagy az ajkakon, ráadásul még tartós is.

Revox B77 Daily Sun Shield SPF 50

Krémmánia Beauty Box

A Krémmánia egyik legnépszerűbb arcápolóját is megtalálhatjátok a mostani boxban. 

A boxban mindezeken kívül találhatsz még minta kiszerelésű termékeket is, többek közt illat-, önbarnító-, valamint arc- és testápolómintákat a Bondi Sands, a Chloé, a Lancaster, a Nina Ricci, a Collistar, a Palmer’s és St.Tropez márkáktól, így a Primőr még többféle termékét ki tudod próbálni.