5 abszolút kedvenc a 11. Krémmánia Beauty Boxból

2021. október 11.
A 11. Krémmánia Beauty Boxok, amelyek különleges testápoló kozmetikumokat rejtettek, rekordidő alatt gazdára leltek. Most eláruljuk, pontosan mi volt a dobozban, és nekünk mely termékek lettek azonnal a kedvenceink.

Ahogy hidegebbre fordul az idő, nem árt, ha egyre inkább odafigyelünk a testápolásra. A 11. Krémmánia Beauty Box tartalma pontosan ezen gondolat mentén lett a testápolás  jegyében összeválogatva.

testapolas-kremmania-beauty-box

5 kedvencünk a dobozból:

Ilcsi Zöld Szappan

Hogyan szabadulhatunk meg egy füst alatt zuhanyozás közben az elhalt hámsejtektől? A csalánt is tartalmazó, főzőtt, lágy szappant az Ilcsi márkától pont erre találták ki. Meglágyítja megvastagodott szaruréteget, segítségével hatékonyan szabadulhatunk meg az elhalt hámsejtektől úgy, hogy közben enerigával töltöjük fel a bőrünket. A hatóanyagai regenerálják a száraz, élettelen bőrt, ráadásul tényleg selymes lesz a bőrünk. Felszíni és mélyrétegi vízhiányos bőrre ajánlják, a csalán mellett lengmagolajat is tartalmaz. Ráadásul nem csak a testünket, az arcukat is megmoshatjuk vele.

Organic Shop Cukros Testradír „Kenyai Mangó”

A testradír, ha odafigyelünk magunkra, nem maradhat ki legalább hetente kétszer-háromszor a napi rutinunkból. A Krémmánián már évek óta nagyon népszerűnek számítanak az Organic Shop testradírjai, ezek közül a doboz most a Kenyai Mangó elnevezésű testradírt tartalmazta. A biomangó-kivonattal és természetes cukorral készült testradír gyümölcsös aromája, illata nemcsak a testünket, de a lelkünket is kényezteti. Mintha újra nyár lenne! Az apró szemcséknek köszönhetően finoman radírozza a bőrünket, eltávolítja az elhalt hámsejteket és egészségesen ragyogó lesz a bőrünk tőle.

Solanie So Fine Kollagénes Bőrfeszesítő Krém

Ha már kollagént szedünk, iszunk, az arcbőrünket is ápoljuk vele, miért ne vetnénk be a testfeszesítés terén is. A Solanie krémjét például a dekoltázs vagy a test egyéb részén is hatékonyan használhatjuk. A kollagént és mikrokeringést fokozó vadgesztenye-kivonatot is tartalmazó bőrfeszesítő az igénybe vett dekoltázs bőrét is szebbé varázsolja. Az enyhén narancsos illatú ápoló krém bőrlágyító shea vajat és növényi olaj összetevőket tartalmaz, ennek köszönhetően késlelteti a bőr öregedését. Használhatjuk teljes testre is.

Ziaja kecsketejes kézkrém

Ősszel, aztán különösen télen fontos, hogy megtaláljuk a tökéletes kézkrémet. Ez a kézkrém kecsketejtartalmának köszönhetően erőteljesen hidratálja a száraz, ráncosodásra hajlamos bőrt is. Sőt még a körmeinket is erősíti. A Ziaja terméke hipoallergén, szappan-, parabén-, illat- és színezékmentes. Könnyen magunkkal vihetjük a táskánkban is.

Oriflame Feet Up Comfort Bőrpuhító Lábkrém

Természetesen, ha már testápolás a sorban nem feledkezhetünk meg a lábápolásról sem. Ez a kondicionáló hatású, természetes árnika- és jojobakivonatot tartalmazó krém valóban puha talpakat eredményez, hatékonyan hirdatálja a talp száraz bőrét.

Mit rejtett még a Beauty Box?

Dove Powered By Plants Testápoló gyömbér ilattal: A márka egyik újdonsága ez a 97%-ban természetes eredetű összetevőket és 100%-ban természetes eredetű illatanyagot tartalmazó testápoló, mely gyömbérkivonatot tartalmaz.

Eucerin pH5 Intenzív Testápoló: Gyengéd, mégis hatékony testápoló, amelyet kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettek ki. Különleges Eucerin pH5 EnzymSchutz formulát tartalmaz, amely stimulálja a bőr természetes védekező mechanizmusát, ezen felül citrátpuffert, dexpantenolt és glicerint, melyek a bőr védekező rendszerének megújulásáért felelnek.

Helia-D Spa Növényi Alapú masszázsolaj: A magyar márkától egy olyan egzotikus illatú, növényi alapú termék került a termékek közé, mely segít ellazulni egy nehéz nap után, valamint táplálja és puhává varázsolja a bőrt. Barackmagolaj- és jojobaolaj-tartalma táplálja a bőrt.

Himalaya Olívás Extra Tápláló Bőrápoló Krém: Olívaolaj-tartalma intenzíven hidratált, a mandulaolaj pedig segíti a gyorsabb felszívódást, a rizskorpa kivonatból nyert növényi cermid pedig mélytáplálást biztosít. Ennek a bőrápolónak finom az illata, gyorsan beszívódik, nem hagy filmréteget a bőrön, és jól is hidratál.

Mexx Whenever Wherever Testpermet: Nem árulunk el meglepetést azzal, hogy a Mexxtől egy illatot találtok majd a boxban, mégpedig egy olyat, amellyel éppen-zuhanyzás-utáni friss érzést érhettek el bárhol és bármikor. A citrus és rózsa jegyek különleges keveréke tökéletes kísérője a mindennapoknak.

Mixa Hyalurogel Testápoló száraz és érzékeny bőrre: Ha száraz, fakó és gyakran feszülő bőrrel küzdesz, ezt a terméket biztosan szeretni fogod, mivel hialuronsav-tartalma révén akár 48 órán át tartó intenzív hidratálást biztosít.

Uriage Xémose Olajtusfürdő koncentrátum: A lipidpótlóolaj-tusfürdő a nagyon száraz bőrkíméletes tisztításra lett kifejlesztve különleges lipidfelépítő hatással. Védi a száraz bőrt a víz szárító hatásától és pótolja a mosakodás során elvesztett zsírokat. Hipoallergén, szappan-, parabén-, illat- és színezékmentes.

Vízangyal Hydro Fresh folyékony szappan: A vadonatúj magyar márkától egy Szentkirályi ásványvízalapú, hidratáló hatású folyékony szappan extrahidratálást nyújt a bőrnek. A formula dermatológiailag tesztelt, allergénmentes, az összetétele pedig 100 % vegán.

Yves Rocher Tusfürdő Koncentrátum: Egy igazán innovatív terméket is találtok a dobozban, mely négyszer koncentráltabb, mint egy átlagos tusfürdő. Így egy mogyoró méretű mennyiség is elegendő egy zuhanyozáshoz. A 100 ml-es kiszerelés körülbelül 40 használatra elég.

Ha most lemaradtál a Beauty Boxról, figyeld még idén a Krémmánia oldalát!

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!