Hamarosan érkezik az új Krémmánia Beauty Box – telis-tele szuper kozmetikumokkal!

2024. május 20.
Ismét az essence-t és Catrice-t is forgalmazó Primőr márkáinak termékei kerültek a Krémmánia Beauty Boxába. Vajon ezt a limitált kiadású szépségdobozt is pillanatok alatt elkapkodják?
kremmania beauty box

Hamarosan megvásárolható lesz minden idők legtöbb termékét tartalmazó Krémmánia szépségdoboza, ami ezúttal egy Monobox – ráadásul ez lesz a jubileumi 20. Beauty Box is egyben.

A legújabb Beauty Boxban a piacvezető, szépségápolási és kozmetikai termékeket forgalmazó cég, a Primőr újdonságai, valamint a Krémmánián kedvelt termékei kaptak helyet: arcápolók és sminktermékek mellett hajápolókat is lehetőség lesz kipróbálni. A Beauty Box értéke extrán magas, 48 017 Ft lett, a doboz ára azonban ennek csak töredéke: 13 990 Ft (+ postaköltség). A doboz egyszeri és limitált mennyiségben érhető el, egy vásárló maximum egy dobozt rendelhet.

A 20. Krémmánia Beauty Box nem kevesebb, mint 23 meglepetésterméket rejt – 15 teljes kiszerelésű kozmetikum mellett nyolc mintát is tartalmaz a következő márkáktól:

Catrice

Három terméket találtok a sminkmárkától a dobozban, melyek közül az egyik a nyári barnaság meghosszabbítását segíti. A Krémmániások körében is népszerű sminktermék bőrtápláló hatással is bír. Mellette egy prémiumminőségű paletta is boxba került, amiben 14 magasan pigmentált szín található, amik árnyalatait a sivatag ihlette. Végül egy kis retró fílingről is gondoskodtak a Krémmániás lányok: sokunk tinikorát idézi a termék, ami olyan megjelenést kölcsönöz, mintha körömszalonban jártunk volna. Spoiler: kettőt is rejt majd belőle a box.

Dr Irena Eris

A márkától egy olyan arcápolót próbálhattok ki, ami különleges feszesítő tulajdonságaival azonnal javítja a bőr megjelenését és állapotát. 

essence

Ötféle essence terméknek is örülhet, aki megkaparint egyet a beauty boxok közül. A szett egyike egy különleges éjszakai ajaktermék, ami a 10%-os zabtejkivonatnak köszönhetően segít táplálni és regenerálni az ajkakat. Rajta kívül egy ultrahosszan tartó, 8 órás hatást ígérő ajakszínezőt is tartalmaz a box. A szemkörnyék hidratáltságának növelésére is gondoltak a szépségdoboz összeállítói, amihez egy könnyen és gyorsan használható terméket próbálhattok ki.

Egy igazi must have sminktermék is lapul a kozmetikumok közt, ami már csak amiatt is szuper, mert érzékeny szemekhez, és akár kontaktlencsét viselők számára is alkalmas a napi sminkelés során. A pontot az i-re az Oroszlánkirály által inspirált sminkeszköz teszi fel, ami egy igazi, nélkülözhetetlen kellék lehet a tökéletes szemsmink rajongóinak.

Fekkai

A mostani boxban egy olyan tisztító hajápoló is lapul, amely segít eltávolítani a hajápoló és hajformázó termékek lerakódásait, valamint a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket is. Ha használunk időnként szárazsampont, jó szolgálatot fog tenni.

Revolution

Két sminkterméket találtok a márkától a Beauty Boxban, egyikük egy kókuszdió-kivonattal és ceramiddal gazdagított, fixáló hatású kozmetikum, ami egyszerre segít táplálni a bőrt és fixálni a sminket.  Másikukra az ajaksmink terén számíthatunk, az ígéretek szerint már egy réteg teljes fedést és kellemes színt hagy az ajkakon, ráadásul még tartós is.

Revox

A Krémmánia egyik legnépszerűbb arcápolóját is megtalálhatjátok a mostani boxban, és ha ez nem lenne elég, a 2022-es év egyik legnépszerűbb hajápoló terméke is a kiválasztott kozmetikumok közé került.Ha még nem próbáltad, most te is megtapasztalhatod, miért lett Krémmánia Kedvenc.
 
A boxban a fenti kozmetikumokon kívül találhatsz még minta kiszerelésű termékeket is, többek közt illat-, önbarnító-, valamint arc- és testápolómintákat a Bondi Sands, a Chloé, a Lancaster, a Nina Ricci, a Collistar, a Palmer’s és a St.Tropez márkáktól, így a Primőr még többféle termékét ki tudod próbálni.

A doboz május 23-án (csütörtökön) 12:00-tól lesz rendelhető, kizárólagos forgalmazója a Central Kiadói Csoport Kft. A szépségdoboz csak a cég által üzemeltetett webshopban vásárolható meg, további felületeken nem értékesíthető. A zökkenőmentes kiszállítás érdekében a felmerülő kérdésekre ezen az e-mail címen fognak válaszolni: reklamacio@centralmediacsoport.hu.

A Krémmánia Beauty Boxról bővebb információt ITT találsz.