Fitnesz videót forgatott Kamarás Iván

2014. június 13.
Új oldaláról ismerhetjük meg Kamarás Ivánt. Számos film-, és színházi szerep után, a Jászai Mari-díjas színész Ács Zoltán sportszakemberrel és a UPC Digitális TV szolgáltatóval közösen új projektbe fogott: személyi edzőként debütál.

„A sport szeretete gyerekkorom óta meghatározza az életemet – meséli Kamarás Iván. – Nincs nap, hogy valamit ne mozognék. Nagyon széles a skála, többek között bokszolok, jógázom, biciklizem, úszom, nyáron szörfözök, télen korcsolyázom, konditerembe járok és még hosszan sorolhatnám. Sosem profi szinten műveltem ezeket, hanem azért, mert ha sportoltam, jól éreztem magam a bőrömben. Ezt az élményt szeretném most mindenkinek átadni, közvetíteni. A sorozat azért is kapta a Formabontó címet, mert nem egy profi edző mutatja be a gyakorlatokat, hanem én, a hobbisportoló. Szerintem ettől lett az anyag emberi, szerethető és teljesen más, mint a szokásos fitnesz videók. Ha hibáztam, benne hagytuk, az izzadság és a fáradság valódi volt, és a személyes tapasztalataim, érzéseim is teret kapnak az anyagban. Hiszek abban, hogy már napi harminc perces mozgással is sokat tehet magáért az ember, ezért is örülök, hogy ezt a sorozatot elkészíthettem.”

A 16 részes fitnesz sorozat, a „Formabontó Kamarás Ivánnal” olyan gyakorlatokat tartalmaz, amelyek könnyen elvégezhetőek otthon, valamint a nőknek és a férfiaknak is egyaránt megfelelő terhelést jelenetnek (elérhető a kábelszolgáltató videótárában).