George Clooney végre elárulta, hogy ismerkedett meg feleségével

2018. február 02. |

George Clooney David Letterman új talk showjában mesélte el, hogyan toppant be a gyönyörű ügyvédnő a színész Comói-tó partján álló nyaralójába.

George és Amal Clooney a világ egyik kedvenc házaspárja, eddig azonban nem sokat tudtunk szerelmük kialakulásának történetéről. George Clooney most David Letterman új talkshow-jában sztorizott megismerkedésükről, amiben nagy szerepe volt a színész ügynökének is.

Clooney épp híres nyaralójában pihent a Comói-tó partján, mikor az egyik barátja felhívta, hogy beugrana hozzá, és magával vinné egy kedves barátját is, ha nem gond. A romantika persze már akkor ott volt a levegőben: a színész ügynöke azonnal felhívta Clooney-t a hír hallatán, és csak úgy vezette fel Amalt, mint “a nő, akit majd feleségül fogsz venni”.  Szóval a csodaszép ügyvédnő házhoz jött, és maradt is, átbeszélgették az egész éjszakát, majd e-mail címet cseréltek, hogy Amal átküldjön a színésznek néhány fotót. Az e-mailváltások elkezdtek sűrűsödni, de Clooney azt mondja sokáig “nem volt biztos benne, hogy a nő valóban randizni akar vele”, tartott tőle, hogy csak “haverként” tekint rá. Úgy tűnik, végül mégis az ügynökének lett igaza!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai Axl Rose

Ezek voltak minden idők legrövidebb sztárházasságai