George Clooney végre elárulta, hogy ismerkedett meg feleségével

2018. február 02.
George Clooney David Letterman új talk showjában mesélte el, hogyan toppant be a gyönyörű ügyvédnő a színész Comói-tó partján álló nyaralójába.

George és Amal Clooney a világ egyik kedvenc házaspárja, eddig azonban nem sokat tudtunk szerelmük kialakulásának történetéről. George Clooney most David Letterman új talkshow-jában sztorizott megismerkedésükről, amiben nagy szerepe volt a színész ügynökének is.

Clooney épp híres nyaralójában pihent a Comói-tó partján, mikor az egyik barátja felhívta, hogy beugrana hozzá, és magával vinné egy kedves barátját is, ha nem gond. A romantika persze már akkor ott volt a levegőben: a színész ügynöke azonnal felhívta Clooney-t a hír hallatán, és csak úgy vezette fel Amalt, mint „a nő, akit majd feleségül fogsz venni”.  Szóval a csodaszép ügyvédnő házhoz jött, és maradt is, átbeszélgették az egész éjszakát, majd e-mail címet cseréltek, hogy Amal átküldjön a színésznek néhány fotót. Az e-mailváltások elkezdtek sűrűsödni, de Clooney azt mondja sokáig „nem volt biztos benne, hogy a nő valóban randizni akar vele”, tartott tőle, hogy csak „haverként” tekint rá. Úgy tűnik, végül mégis az ügynökének lett igaza!