Luke Perry stroke-ot kapott

2019. március 02.
A Beverly Hills 90210 és a Riverdale sztárja stroke-kal került kórházba. Szerencsére az állapota stabil, megfigyelés alatt tartják.

Az 52 éves színész a híradások szerint szerda reggel stroke-ot kapott kaliforniai otthonában. A mentősök a vészhívás után kórházba szállították, a hozzátartozók közlése szerint továbbra is megfigyelés alatt tartják.

Perry 1990 és 2000 között játszotta Dylan McKay szerepét a Beverly Hills, 90210 című sorozatban, mellyel a kilencvenes évek ügyeletes tiniszívtiprója lett. A fiatalabbak pedig a Riverdale című sorozatból ismerhetik.


Ahogy a hírek elkezdtek szivárogni a színész állapotáról, barátai, színésztársai és rajongói elárasztották a Twittert és az Instagramot jókívánságaikkal. Shannen Doherty, aki Perry szerelmét játszott a Beverly Hills-ben, egy fotót osztott meg a sorozatból karaktereikről.

A napokban jelentették be, hogy a kilencvenes évek ikonikus sorozatát újraélesztik, és az eredeti szereplők is csatlakoznak hozzá, bár a rebootban a színészek nem biztos, hogy régi karaktereiket játsszák majd. Inkább egy karikatúrának szánják az új filmet, melyben a színészek önmaguk kisarkított változatát alakítják majd – egészséges adag gúnnyal és tiszteletlenséggel. Ahogy a Fox csatorna elmondta, Luke Perry is jelezte már korábban, hogy szívesen részt vesz a népszerű sorozat újraélesztésében.

Fotó: Profimédia/Red Dot