Lisa Kudrow nem nézi újra a Jóbarátokat

2019. május 15.
A Jóbarátok rajongói hamarosan a sorozat indulásának 25. évfordulóját ünneplik. Lisa Kudrow viszont, akármennyire kedves emlékei is fűződnek hozzá, nem nézi újra.

1994. szeptember 22-én indult el a világ egyik máig legsikeresebb sorozata, a Jóbarátok. Lisa Kudrow kedvenc része a pilot epizód volt. “Olyanok voltunk, mint a kiskutyák. Csak másztunk egymásra, játszottunk és birkóztunk. Nagyon mókás volt” – emlékszik vissza a színésznő az első felvételekre. Ám akármennyire kedves emlékek fűzik a Jóbarátok kilenc évadához és sorozatbeli partnereihez, Lisa Kudrow azt nyilatkozta, hogy az idejét sem tudja már, mikor nézte meg újra a kilenc évad epizódjait, és bevallotta, hogy nem is tervezi. “Nem nézem meg soha, ha épp újraadják a tévében. Lehet, hogy egyszerűen nem szeretem magamat nézni, vagy csak nem akarom megkockáztatni, hogy kiábránduljak” – mondta Lisa Kudrow.

És bár a sorozat hatalmas mérföldkő volt a színésznő karrierjében, az életében azóta is akadnak történelmi pillanatok. Lisa Kudrow fia, Julian Murray Stern a napokban ünnepelte 21. születésnapját, a színésznő egy vörösszőnyeges eseményre vitte magával az alkalomból.


Új filmje, a Booksmart májusban kerül a mozikba. A mozi két sikeres, intelligens végzős középiskolás sorsát követi, akik úgy döntenek, hogy itt az ideje, hogy áthágják a szabályokat és valami vad dolgot is tegyenek, amíg még gimisek. A színésznő az egyik lány édesanyját alakítja. A Booksmart emlékeztet Lisa Kudrow 1997-es filmjére, a Romy és Michele-re, melyben Mira Sorvinóval alakítottak hasonló középiskolás barátnőket. “Romy és Michele nem voltak túl okosak, ezek a lányok pedig nagyon intelligensek, ráadásul más időben és más hangsúlyokkal készült a film. De a legjobb barátok akkor is legjobb barátok voltak” – mondta Lisa Kudrow a filmjéről.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images