Oprah Winfrey törölközőt vett az első milliójából

2019. május 17.
Oprah Winfrey első dolga az volt, miután kézhez kapta első millió dollárját, hogy lefotóztatta magát vele. A második pedig, hogy beruházott néhány igazán jó törölközőbe.

A televíziós ikon és üzletasszony, Oprah Winfrey bevallotta, hogy mi volt az első dolga, miután kézhez kapta első egymillió dolláros csekkjét. “Az első, amit tettem, miután a kezemben fogtam az egymillió dolláros csekket, hogy lefotóztam. Így máig megvan a kép rólam, ahogy tartom a csekket. Ez volt az első” – mondta el Oprah Winfrey. A 65 éves üzletasszony bevallotta még, hogy ezután úgy döntött, ideje beruháznia és megajándékoznia magát néhány igazán nagy, puha törölközővel. “Imádom a jó törölközőket, ám addig nem engedhettem meg magamnak. Nincs csodásabb érzés, mint amikor az ember egész testét beborítja a puha anyag” – tette hozzá. Azt is elárulta, hogy Ralp Lauren márkájú törölközőket vásárolt.


Ám nem ez volt a legmeghatározóbb pillanat az életében. “Maya Angelou íróval való beszélgetésem volt életem egyik legnagyobb “aha” élménye. Ő azt mondta nekem, hogy amikor az emberek megmutatják neked, kik ők, higgy nekik. Ez volt az a pillanat, amikor megértettem, hogy milyen igaza van, mert az emberek valóban megmutatják, kik ők. Azt is, ha hazudnak” – emlékezett vissza Oprah Winfrey.

“A legfontosabb dolog, amit felnőtté válva tanultam, hogy én irányítom az életem, és ez a legjobb és legfontosabb, amit tehetek. Fontos, hogy olyan ember legyek, aki a szívére hallgat, hisz az igazában és az igazságban, és nem hallgatja meg, hogy mások szerint mi lenne a helyes és mit kellene tennie” – üzente Oprah Winfrey a felnövekvő lánynemzedéknek.

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images