Brad Pitt és Leonardo DiCaprio együtt: ki a jóképűbb?

2019. május 23.
Ha lenne mértékegysége a jóképűségnek, azt biztosan Brad Pittről vagy Leonardo DiCaprióról neveznék el. Vagy a kettőről egyszerre, mivel nem volt náluk sármosabb páros a cannes-i filmfesztiválon.

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio látványától szinte mindenki elolvadt új filmjük, a Volt egyszer egy Hollywood cannes-i bemutatóján. A két színész olyan jóképű volt a vörös szőnyegen, hogy az már túl szép. És nem csak ők villantották meg szexi mosolyukat a filmfesztiválon a fotósoknak, a film rendezője, Quentin Tarantino, és női főszereplője, Margot Robbie is a legjobb formáját hozta.

Brad Pitt feltűnése azért is nyűgözött le mindenkit, mert hét év óta először jelent meg a fesztiválon. Leonardo DiCaprio pedig mostanában a tökéletes Instagram-szerelme barátnőjének, Camila Morronénak, miután a hétvégén úgy kapták őket lencsevégre, hogy a színész türelmesen fotózza modell párját.

Filmjük, a Volt egyszer egy Hollywood, a hatvanas években történt Manson-gyilkosságok történetét meséli el, melynek áldozatául esett a hathónapos terhes hollywoodi színésznő, Roman Polanski filmrendező felesége, Sharon Tate is. “A film az ellenkultúra kirobbanásának, a hippiforradalom és új Hollywood kialakulásának csúcsán játszódik. Ezen a nyáron lépésről lépésre, utcáról utcára, háztömbről háztömbre átformáljuk Los Angeles-t az 1969-es Hollywood pszichedelikus hangulatában” – mondta filmjéről Quentin Tarantino. A produkció július 26-án kerül a mozikba.

Fotó: Getty Images