Jennifer Aniston nem Brad Pittel randizik

2019. május 08.
Jennifer Anistont februári születésnapi partija után sokan hírbe hozták volt férjével, Brad Pittel, ám a színésznő nem vele randizik. Sőt, jelenleg szabad a szíve, és várja, hogy felbukkanjon az a humoros és okos személy, akibe beleszerethet.

Jelenleg semmi ideje sincs randizni Jennifer Anistonnak, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne nyitott egy új kapcsolatra, ha felbukkanna az életében. Számos híresztelés röppent fel magánéletével kapcsolatban, mióta 2017 végén elvált férjétől, Justin Theroux színésztől, ám Jennifer Aniston cáfolta ezeket a pletykákat. “Rajta vagyok bármelyik online társkeresőn? Nem. Hogy őszinte legyek, erre nincs időm éppen. Most a munkára koncentrálok, nem a párkeresés áll az első helyen az életemben” – mondta el a színésznő a Harper’s Bazaar interjújában.


“Ha kopogtat a szerelem az ajtómon, örömmel fogadom. Nem vagyok olyan, aki úgy érzi, hogy örökre leszámolt a romantikus érzelmekkel. Semmi olyan nem történt velem a múltban, ami miatt csigaházba kellene húzódnom vagy falat építenem magam köré”- magyarázta Jennifer Aniston. “A partneremnek legyen humora, önbizalma. Legyen kedves és nagylelkű. Legyen jó ember” – sorolta a színésznő, milyen férfiaknak van esélye nála. “Szerintem több lelki társunk is van. Nem hiszem, hogy csak egy igazi lenne” – tette még hozzá.


Jennifer Aniston februárban ünnepelte ötvenedik születésnapját, ajándékként pedig volt férjétől, Brad Pitt-től megkapta azt a Los Angeles-i villát, melyben együtt éltek. A válás után a színésznő állítólag nagyon megbánta, hogy hagyta eladni, és nem vásárolta meg exférjétől a részét.

Fotó: Getty Images