Harrison Ford elárulta, ki lehetne a következő Indiana Jones

2019. május 30.
Harrison Ford nem kertel, ha az Indiana Jones-filmek jövőjéről kérdezik. Ha ő meghal, Indiana Jones is meghal.

Miután Chris Prattet hozták hírbe az új Indiana Jones film főszereplőjeként, Harrison Ford tisztázta a helyzetet. “Senki sem lesz utánam Indiana Jones! Teljesen érthető, hiszen én magam vagyok Indiana Jones. Ha én meghalok, ő is meghal. Egyszerű” – mondta a 78 éves színész. “Nehéz lehet ezt feldolgoznia Chris Pine-nak” – tette hozzá nevetve Ford, direkt elrontva Chris Pratt nevét.

 


A fiatal kollégát már 2015-ben is hírbe hozták Indiana Jones szerepével, miután a Disney megvásárolta a Paramount filmforgalmazótól a jogokat – nem véletlenül. Pratt az elmúlt években akciósztárrá nőtte ki magát, szerepelt szuperhősfilmekben és a Jurassic Park legújabb verziójában is, ám a 39 éves színész nem mostanában lesz Indiana Jones.

Harrison Ford négy filmben alakította a régészprofesszor karakterét. Először 1981-ben, Az elveszett frigyláda fosztogatóiban, majd három évvel később az Indiana Jones és a végzet temploma című részben, 1989-ben Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag, végül 2008-ban az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága következett. 2021-re tervezik az ötödik Indiana Jones filmet, természetesen továbbra is Harrison Ford főszereplésével és Steven Spielberg rendezésében.

Forrás: People
Fotó: Getty Images