Jennifer Garner a méhekért szorgoskodik

2019. június 06.
A világ legszebb emberének választott Jennifer Garner maga is méhésznek állt, hogy így emlékeztesse követőit, figyeljünk a méhekre, hogy még sokáig dolgozhassanak szorgosan a virágaink beporzásán.

Jennifer Garner instagramját böngészve még a Nap is szebben süt ránk, olyan kedves és szívhez szóló tartalmakat oszt meg rajta. Már megmutatta főzési képességeit és tartott kutyáknak felolvasást, legutóbb pedig a méhekre hívta fel a figyelmet a 47 éves színésznő egy akcióval.


Videójában teljes méhészfelszerelésben szorgoskodik a kaptárak körül, így mutatva be mind a 6,2 millió követőjének, hogy mennyi és milyen munkát végeznek a méhek nap, mint nap. “A legtöbb dolog, amit ételként elfogyasztunk, a méhek szorgos munkájának eredménye, hiszen ahhoz, hogy kifejlődjenek a növényeink, szükséges hogy beporozzák a zümmögő rovarok” – magyarázza Jennifer Garner a videóban, miközben épp egy méhészkeretet tart a kezében. A színésznő nagyon nyugodtan tesz-vesz a kaptár körül, mivel, ahogy mondja, minden méh a barátja, így nincs oka félni.

“Ők porozzák be a bolygónkat, tiszteljük és szeressük méhszomszédainkat” – kéri Jennifer Garner a videó mellé írt üzenetében is embertársaitól.

Fotó: Getty Images